Hocam olay zaman değil. Ne zaman bir tema çizdirmeye kalksam ya CSS'de sorun çıkıyor, ya istediğim gibi çizilmiyor ya da yazılımcı tasarımcı hasta oluyor, evini su basıyor, bilgisayarının ana kartı yanıyor, deprem oluyor, yan yatıyor, çamura batıyor... Bunların tamamını işini hakkı ile yapan ve iş ahlakı olan arkadaşları tenzih ederek yazıyorum. Ama onlardan o kadar az var ki... Bulunca da bu bütçeler hali ile komik geliyor. Onlar da haklı... 100 USD sıfırdan tema çizdirip döktümek için para değil. Ama dernek işlerinde parayı denkleştirmek çok zor. Zira para üyelerden toplanıyor. Resmen dilenci gibidir dernek başkanı

O sebeple de dernek işinde bütçeler düşük.
Özetle yukarıdaki nedenlerden mütevellit görmediğim bir şeye para vermek istemiyorum. Görünce beğenmediğim şeye de para vermek istemiyorum. Dolayısı ile itiraz etme ya da beğenmeme durumum olmayacak hazır bir şeyler arıyorum. Eğer bulamazsam mecbur o scripti alıp devam edeceğim.
Anladım sizi hocam haklısınız tabi ki. Bende genelde test edip deneyip almak istiyorum çoğu zaman. Başka bir projede belki çalışırız dediğim gibi taşınma işlemlerim olduğu için bir şey çıkartamıyorum. Yoksa genel bir demo çıkartırdık. Umarım aradığınızı bulursunuz diyelim