Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet; @Bip; size makale yazarı önerisi istediğiniz bir mesajınız nedeniyle pm göndermiştim, nedense 'reklam yapıyor' diye report etmişsiniz. Daha sonra unutup da şahsınıza tekrar reklam yapmayayım da banlanmayayım diye sizi engelledim.
@NursenAy; Çok uzun zaman geçmesine rağmen hatırladım. Açtığım konuda makale yazarlarıyla çalışanların önerdikleri kişileri söylemesini istemiştim. Yani makale yazarlarından bir mesaj beklememiştim fakat maalesef o gün bana 10 civarı makale yazarından mesaj geldi. İsteğim dışında bir işlem olmuştu ben de kurallar gereği report etmiştim. Bireysel olarak bir sorunum yoktu. Konumda farklı bir şey yazmışım fakat bana atılan mesajlar beklediğim kişilerden değildi sevgili hocam. Bu tarz konu dışı mesajlar spama girdiği için forumda yasak. Şu an bu konu hakkında bilginiz olduğundan eminim ama o zaman es geçmiş olabilirsiniz ya da o zamanlar bilmiyor olabilirdiniz.

Sizin etiket bildiriminiz bana gelmediği gibi, benim etiket bildirimim de size gelmeyecektir, yorumuma cevap verdiğinize tesadüfen denk geldim, ancak umarım bu yorumu birileri görür de etiketleyerek veya pm den size haber verir.

Açıklamam neticesinde report sebebimi hoş karşılayacağınızı umarak buradan size barış ilan ediyorum. Forumda büyük saygısızlıklar yapan kişiler dışında hiçkimseyle küslük yaşamak istemem. Sevgiler.