<kd>

osmanemre53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben bu istediğiniz fiyatlara ilan açsam bunu kralını yazarlar sizde galericiler gibi piyasa yükseltmeyin yeniden yapmıyorsunuz bişe yok hazır bi sistemi zipleyip vereceksiniz sonuçta
Hocam yanlış anlama söyleyeceklerimi polemik yaratma yada satış baltalama amacı ile yazmıyorum.
Dediginiz gibi tamamen hazır bir alt yapı ve belki de şu an geliri olmayan bir proje olarak değerlendirebilirsiniz haklisiniz da.
Olayın diğer yüzü yada benim konudan anladığım bir değerleme yapacak olursak;
Aynı sistemi çok daha gelişmiş özelliklerle daha uyguna edinebilirsiniz. Şu an var olan müşteri portföyünü gerek reklam gerek mail datalarıyla da sağlayabilirsiniz.
Ama 4 - 5 yıllık bir emeği bir anda yeni açtığınız sayfaya veremezsiniz.
Sayfa üzerinden gelen ve belki de yıllarca hizmet almış insanları kendinize referans olarak gösteremezsiniz.
Aynı şekilde sayfada üye olan firma yada kişileri kendi sayfanıza bir anda bağlayamazsınız. Sektörel projeler önce güven kazanır sonra para kazanır hocam. Daha doğrusu bir çok sayfa aynı mantık bir film sitesi açsanız ziyaretçiler tekrar geri donup sayfanıza geldiği zamandan önce reklam almazsınız mesela aynı düşünce.
Ve sayfanın sahibinin yıllarca vermiş olduğu emeği bir zip dosyası boyutunda görmeniz biraz üzücü olmuş. Uzun soluklu projeler ki benim 2 yıl uğraşıp vazgeçtiğim de oldu her zaman istenilen sonucu vermeyebilir.
Keşke konuya yaklaşımınız bu şekilde olmasaydı. Yine de bakış açısı dediğim gibi belki yazdığım durumları göz ardı etmiş olabilirsiniz yine de kırıcı yada irdeleyici olmadan birşeyleri perde arkasından çıkarmaya çalıştım.

Bu arada sayfa sahibi yada proje ile uzaktan yakından alakam yok. Ne sektörel bir yakınlığım nede arkadaşla bir muhabbetim var. Tarafsız değerlendirmeye çalıştım.

</kd>

Hayırlı satışlar hocam umarım projeniz değer verecek bir arkadaşla yayın hayatına devam eder.