Merhaba Arkadaşlar özellikle Codeigniter konusunda tecrübeli takım arkadaşları arıyorum. Sürekli iş garantisi mevcut işine ve karşısındaki insana saygılı, sürekli ulaşabileceğim anlık sorunlara müdahale edebilen güvenilir olması tercihimdir. Aşağıda belirtmiş olduğum tanımlara ve şartlara uyan arkadaşlar varsa DM den bana ulaşırlarsa hemen bu günden itibaren çalışmaya başlayabiliriz.

Not:
Tüm resmi kayıtlarım mevcuttur gerçek usulde resmi bir işletmeyim.
SSK Primlerinizi Yatırabilirim, Stajyer Olan Arkadaşlar varsa yanımda stajyer olarak gösterebilirim resmi kaşe ve evraklarım mevcut

İşin Tanımı:
1. Sürekli Web Tasarım Projeleri yapabilecek (mümkünse Front End Dahil) Anahtar Teslim (Psd veya Jpg Tasarımı Ben Vereceğim)
2. Daha önce Codeigniter ile tarafımızca yapılmış Web Tasarım projelerindeki sorun, eksikler veya güncellemeleri yapacak.
3. Codeigniter ile yine kendi geliştirmiş olduğumuz CRM projesindeki sorun, eksikler veya güncellemeleri yapacak (şuan da bazı eksik ve sorunları mevcut, hem bu sorunları gidereceğiz hem de boş kaldıkça bunu geliştireceğiz.

Ödeme Koşulları:
1. madde de belirtilen web tasarım projeleri için %50 iş başlangıcı %50 iş tesliminde (Ancak sürekli para para para diyen arkadaşlarla çalışmak istemiyorum yanlış anlaşılmasın lütfen yeri gelecek projeye başla dediğimde hemen parasını alacak yeri gelecek bir hafta sonra parasını alacak genel de 2 3 gün içinde %50 ödemesini yapıyorum ancak bura da anlatmak istediğim para gelmeden başlamam diye bir düşünceye sahip takım arkadaşları istemiyorum açıkçası biraz ikili ilişkilere güvene dayalı olduğunu biliyorum ancak ilk etapta bu güveni parasını ödemediğim projeyi sizden teslim almayarak sağlayacağım, hakkını aldığında belirtilen hostinge kurulumunu yaparsınız zaten hakkınızı vermeyecek olsam benimle bir kere çalışır ikinciye çalışmazsın bende burada birdaha konu açmaya yüz bulamam, zamanla bir birimizi tanır daha fazla inisiyatif alarak esneklik sağlarız.

2 ve 3 maddeler parça başı işler olduğundan bin lira ve katları şeklinde yapılan işler bin lirayı bulduğunda ödeme yapacağım tabi yukarıda belirtmiş olduğum gibi paraya ihtiyacınız olduğunda bin lira olmasını beklemeye gerekte yok

Fiyatların Belirlenmesi:
Aslında ortalama olarak bazı işlerin piyasası belli örneğin çok extrem bir şey olmadıktan sonra ortalama bir kurumsal web tasarım projesinin maliyeti bellidir hatta bunu standart bir fiyata sabitleyebiliriz 'de ancak bu işi yapacak olan arkadaştan ricam maliyet konusunda işin sürekliliğini, güvenilirliği, ikili ilişkilerden doğacak gerek maddi gerek manevi desteği göz önünde bulundurmasıdır.

Açık konuşmak gerekirse ben işi ne başkasına vermek için uğraşayım nede sen iş ara yada 300 500 lira için düzenimiz bozulsun, sadece şişirilmiş fiyatlar nasıl olsa pazarlık yapar bu, fiyatı kırar yine benim istediğim fiyata gelmiş olur zihniyeti olacaksa olmasın amacım bu herkes tabiki hakkını alacak kimse hakkının yenmesini istemez fakat tek istediğim fiyat belirlerken bu konuda biraz esnek ve yardımcı olmanızdır işimizin sürekliliği ve ikimizde işimizden ekmeğimizden olmamamız için malesef hepimizin de bildiği gibi müşteriler işin kalitesi olduğu kadar iş için verilen fiyata 'da önem vermektedir.

Proje Yönetimi:
Projeleri Trello üzerinden takip edeceğiz her takım arkadaşımızın kendine ait bir proje kartı olacaktır. Gerektiğinde diğer platformlar üzerinden sesli ve görüntülü olarak görüşmeler ve toplantılar yapabiliriz.