Keske akliniza kotu seyler gelmeyip sorgulasaniz dusunseniz ilk konuya bir gidip okusaniz
Iftirayi sevmedigim icin acikliyorum
Sneaker resell isi yapmaktayim cahilliginze veriyorum bilmemeniz gayet normal fakat gidin internette arastirin ve bu amacla satin alim botlari yapmaktayim satin alim sirasinda hiz gerekli ve bu sorun icin ilk konuda fikir alisverisi yaptik bu 1
2 konuya gelirsek Gidin bakin izmir hilltown sneakes up da neler ciktigina burada cikan ayakkabilardan birisi degerliydi ve backdoor ile alacaktim sneaksuo magazasindan benim icin urunu alicaktu cunku ben bodrumdaydim o tarihte birisi ile anlastik sabahinda is iptal olmasina ragmen odemesini gectim gidin bakin tarihe smoke grey modeli cikacakti o tarihte

Profilimi araatiracagina internette arastirin veya konulari okuyun o konuda bilen bir suru insanla tanistim ve sizin gibi bir suru insana da laf analtmaya calistim

Bu konuya gelecek olursak yazin bodrumda aile yerimizin sitesini yukseltmeye calisiyor ve paravan bloglar aciyorum bu bloglarada da toplu link verip degisiklik yapmak sitedigim icin yazdim

Kisi kendinen bilir isi

Varsa akliniza takilan sorun ogrenin yoksa da attiginiz iftirayi silin butun kanitlarimi gelin atayim yaptigim satislari da botlari da sneaksup olayini da