Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kedi... her an kaçabilir, balkondan veya pencereden atlayıp kendisini sakat bırakabilir. bacakları kırılsa bile uslanmayıp tekrar deneyebilir. kızışma dönemlerinde sağa sola işeyip, evin içine bir ömür sinecek kokular bırakabilir. elbise, ayakkabı, mobiya bahsetmiyorum bile.
tek başına bırakamazsınız, belki 1-2 gün. idareli yemek yeme huyları yoktur. 1 günde tüm mamayı bitirirler.
kıl, tüy dökme mevzusu tam anlamıyla berbat.
gece vakti sebepsizce evin içinde deparlayıp bir çok eşyayı devirip kırma olayı da var.

not; 2 cins kedi sahibiyim, senelerdir bakıyorum. iyi yanlarını herkes biliyor, ben realitelerden bahsetmek istedim. hiç büyümeyen bir bebeğe bakmak gibi, kedi bakmak.
Hocam aslında söylediğiniz şey kedinin hiperaktifliğinden kaynaklanıyor. Uslu olan kediler de var. Fakat ben bunun üstesinden gelebileceğime inanıyorum

Amojunn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ailem de evde kedi olmaz diyenlerden ama şuan kedi babamı çok seviyor babam onu çok seviyor annem götür her yeri tüy yapıyor. Kum dağıtıyor diyordu 2 ay sonra şimdi o da kedisiz yapamıyor 😊 scottish fold cinsi erkek kedim ismini de burda konu açarak bulmuştuk "BERLİN" çok mutluyuz sakin kendi halinde hep uyuyor şımarık değil ağır başlı bir kedi bu çok güzel . Beni her gördüğünde ise gdierken gelirken Berlin napion diyorum kafayı kaldırıp.selam veriyor. Sonra devam yatmaya . Başka da ne dersem. Deyim ses çıkarmıyor. Kesinlikle her evde kedi olmalı bu da videomuz 😊😊 resmen insan gibi

https://youtu.be/k-_BFThF2Xo

Maşallah Hocam, çok tatlıymış. Uslu olması daha çok sevimli hale getiriyor onları