jabbcreative adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben atasay set aldım 15bine, 8 bine zor sattım. Bunu alırken göz önünde bulundur yatırım amaçlı değil bu iş. Gösterdiğin ürün hoş görünüyor, 34 adet pırlantası mevcut 0.19 karat ediyor 5 adette bi büyüğünden 0.19 karat ediyor. toplamı 0,32. 1.75 gram 14 ayar altın var bunun gram fiyatı 240 lira falandır. Pırlantalar kötü değil G serisi pırlanta. İyi denilebilir. Yani sana kalmış, pişman olur musun olabilme ihtimalin yüksek. Ama altında öyle birşey yok devamlı yükselişte. Bi de yatırım amaçlı bakma, yenge hanım gözünü oyar valla. Ben seti satarken iş için baya sıkıntı olmuştu telavisi daha pahalı oldu Allah sıkıntıya sokmasın. Yenge hanıma al beğendiysen ama bi altın hesabı açsan belki daha hoşuna gider ikinizinde. Karat oranına göre alınabilir attığın bileklik. 400 lira 14 ayardan bırakır kesin, karatlarıda 1000 2000 arası okutabilirsin zamanı geldiğinde.
Benim şansım şu bugun Bi kaç yere baktık 🤣 satarken zarar ettirmeye hangisi diye soruyor. Yani daha az zarar ederiz şeklinde yatırımdan kastım şu ev araba gibi bişey alırken işimize yarar diye düşünüyorum. İki üç link attım hangisi iyi olan 😃 zende olanlar mı linki atar mısınız 😃😃