Alıntı:
umutlumedya Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba hocam, malesef twitter bazen her şeyi tersine çevirebilecek adımlar atabiliyor. Yukarıda hocamın dediği gibi ben de tavsiye etmiyorum pek, emekleriniz boşa gidebiliyor. Panel, deck vb sistemlere eklenen hesaplar artık çok çabuk askıya düşürebiliyor. Bundan daha önemlisi askıdan çıkartmak için attığımız maillere dönüşler çok geç oluyor.
Yine de uygulamak isterseniz,
Forumda ufak takipçili hesaplar satanlardan uyguna satın alabilirsiniz.
İp cerez temizliği vb detaylarla günde belli bir limitte hesap açabilirsiniz.
Arada hesapları kontrol etmeniz gerek, tel onayına, robot musun sorgusuna düşebilir. Açmazsanız da 2 haftaya askıya alınıyor. Yine kontrol gerektirecek malesef.
Her şartta kullanacağınız hesapları sadece fav rt ve ment için kullanmayın. Arada onlardan da twit atın. Toplu askı yeme durumu olabiliyor. Otomatikleşmiş işlemler olmasını bir nebze aşmış olursunuz. Tabii ki twitter algoritmaları için bu yeterli değil.
Güncel yazılımlarla bu sorunları aşmak mümkün ama henüz hazırda öyle bir çalışma var mı ben de bilmiyorum. Tweetdeck şuan için uzun soluklu kullanımda yetersiz.
Kafanıza takılan, yardımcı olabileceğimiz bir şey olursa yazmaktan çekinmeyin. İyi forumlar🙋🏻*♂️ |
bilgilendirme için çok teşekkür edeirm hocam.