Belkide öyle işine geliyordur. Zaten karşısında hoşlandığı biri olsa ona hareketleri daha farklı olurdu. Belki bütün arkadaşlarına samimiyken ona karşı utangaç veya soğuk olabilirdi diye düşünüyorum.
Ben tanıdığım için öyle bir yorum yapabiliyorum eğer sizde tanısaydınız benim fikrime katılırdınız
Yukarıdakilere ek olarak bu ders çalışma evresinde kızın geleceği ile de oynamayabilirsin

hatta sende otur dersini kas ki sincandan beraber kurtulun

önerisi de ihtimaller arasında bunu da değerlendir.
işte bu beni üzüyor ben normalde sınavdan sonra söylemeyi planlıyordum fakat başka şehirlere gitme imkanımız çok yüksek belki yaşım küçük ama ilk defa birisini sevdim böyle
Büyük ihtimalle kızın hoşlandığı var çünkü bahane olarak genelde sınavları vs söylerler ama sonra bi bakarsın biriyle sevgili olmuş

illa açılmak istiyorsan da sosyal medya diye bişey var kızı bi ekle, zaten varsa bi bak çevresine falan, tanımıyorsan da yaz. Cevap vermiyorsa da salla gitsin, süslü şeylere ne gerek var.
hayır ya aynı sınıftayız her yerde takipleşiyoruz eğer birisinden hoşlansa veya sevgilisi olsa o arkadaşıma söylerdi hepimiz aynı sınıftayız ve çok samimiyiz ondan dolayı bu durum imkansız gibi
Benim sana önerim şu dönemde yani pandemiden vs bahsetmiyorum sınav döneminde bu tip şeyleri boşvermelisin karşındaki hoşlandığın kişinin belli ki idealleri var ve kendini odaklamış durumda eğer gerçekten seviyorsan sınav sonrasına kadar beklemeni öneririm tabi bu hoşlandığını söylemene engel değil git konuş ama sınav sonrası için planlar yap
evet haklısınız ama sınav sonrası başka şehirlere gitme olanağımız çok yüksek ben sınavdan sonra söylemeyi planlıyordum ama tutamıyorum artık içimde