Çok ince nüansları var 2 yıldır karavan videoları takip ediyorum ama öğrenilmesi gereken çok nüans var ,benimde hayalim ve ilgim sizinki gibi karavanda , yüzlerce video var internette kesinlikle izleyin, zorlukları çok birkere. Ruhsat olayında bilmeniz gereken şeyler var , ruhsata işlemenizde kişi sayısına göre emniyet kemerli standart koltuk yapmanız gerekiyor vs. , birhayalinpesinde var doblo karavan kullanıyor onu izlemenizi öneririm. Ben olsam ilk o doblo karavanı alıp kiralardım , kiralama şansınız var bir tecrübe ederdim karavan yaşamını ve kullanımını.

Yani olay şu olay kısaca ergonomik kullanım çok önemli yer kapmalayan malzemeler, karavanda kullandığınız malzemeleri kesinlikle evinizde kullandığınız standart ekipmanlarla kıyaslamayın, dolap, cam perde vs. hepsinin ayrı olayı var. Webasto ve elektrik olayı detaylı araştırılması lazım. Sıvı wc likitleri önemli. He tabi şöyle bişey var, eğer kendiniz sıfırdan imal edeceksiniz , bunların hepsini ama hepsini çok iyi araştırın ve uzun bir süre detaylı araştırın derim. Kesinlikle zor iş.