ahmettokmak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam doktora söyleyin ve paxil kullansam daha iyi olmaz mı diye sorun. Çünkü paxera yetersiz bu konuda. En uzman ilaç ki ben gerçekten bu hastalıkta profesyonelim en iyisi paxil. Ben dediğim gibi 1.5 yıldır çekiyorum. Size düzgünce yazayım. Sırayla hastalığın seyri şöyle olacak.
Mide ve bağırsak sorunları yani yetersiz gelecek. Serotonin eksikliği insülin direncini artıracak. Yediğin karbonhidratlar şekere dönüşeceği için onlarda rahatsız edecek. Şeker tatlı sigara çay kahve kesinlikle uzak durun nefes darlığı artar. Bütün karın bölgesi ağrır mahveder. Bu hastalık bağırsak florasını bozuyor çünkü vücut fonksiyonları çalışmıyor. Mide ve bağırsak tembellesiyor kaslarcalismiyor. Bu sebeple bağırsak floraniz bozulacak. Maya mntarlari kötüdür ve iyi bakterileri öldürecektir. Entero germinayi mutlaka kullanın zararsız. Magnezyum mutlaka kullanın zararsız. D vitamini ölçün eksikse tamamlayın. Demir B1 B12 vs ölçün tamamlayın. Ayrıca diyette yiyebileceğiniz besinler şekersiz olacak. Ağırlık sebze. Meyvelerde yasak. Karabuğday var onu her zaman yiyebilirsiniz. Ben 2 yıldır karabuğday salata tarzı yiyorum. Ayrıca kefir mutlaka için. Su ben günde 8 litre içiyorum belki daha fazla su çok önemli. Suyu çok için iyilestiriyor. Karabugdayi pilav gibi yapın yeyin. Tuz olarak kaya tuzu kullanın. Bu şekilde devam ederseniz 6ayda müthiş düzelme olacak. Karabuğday hem lif hem enerji olarak size destek olacak kiloda kaybetmezsiniz ayrıca bağırsak florasi ve kabızlığı düzeltir. Ama şunu bilin ki şeker düşmanınız. Eğer mümkünse her sabah bir diş sarımsak küçük küçük kesip su ile ackarna yutun. Korona bile işlemez.

Şu an migde rahatsızlıgım var evet hatta kilo almaya başladım 105 kiloyum şu an ve 172 boy..Sigarı bıraktım ve 2 seneyi geçti.Nescafe ve diger kahveleri içmiyorum.Sadece yeşil çay içiyorum şu an ..Bu ara çok sık tatlı krizi oluyor .Yazdıklarınızdan anladıgım beslenmeyede çok dikkat etmek gerek .Başlıca aklıma takılanları sorayım sırayla cevaplarsanı çok memnun olurum tabi vaktiniz oldugunda .

1.Paxili doktora gittigimde dediginiz gibi söyleyecegim.Tatlı çok yiyorum bu ara ve sıkıntı yapıyor bunu kesinlikle azaltmalıyım sanırım degil mi şeker olayını ?
2.Bu hastalıkda migde şişkinligi ve bagırsak sorununu nasıl aşabilirim ?
3.Entero gerniya dediginz tam olarak nedir ve nerden temin edilir anlamadığımdan soruyorum.
4.Magnezyum olayını tam anlamadım bunu nasıl yapabilirim kullanımı biraz daha açıklarsanız iyi olur.
kefir dediginize de bakacagım not ettim.Tuz pek kullanmam yemeklerde.Suyu az içiyorum onu çogaltmam lazım dediginiz gibi .
Spor olayını nasıl düzene sokabilirim sıkıntıya girmeden .
Teşekkürler.