burakor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öneriniz için teşekkür ederim.Bulunduğum yerde nefes egzersizi için nereye başvurabilirim ? Daha dogrusu hangi alan bakıyor bu olaya.

ElRey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçirdim iki sene önce kötü bir şey ama zamanla geçiyor.Atarax kullandım ben şuan kullanmıyorum.Tamamen beyinde bitiyor olay.
İşte ben bazen beyine hükmedemiyorum nöbeti olunca.Atarax bende kullandım ancak doktor sonra onu degiştirip damla ve paxera verdi şu an onları kullanıyorum.

kalp konusunda kesinlikle öyle o hala geçmedi 😄
Evet malesef.

ahmettokmak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben 2 yıl önce bir gece yarısı panik atak yaşamışım. Bağırsak mide sorunu yaşadım ilk başta. Sonra kabızlık mide bulantısı şişkinlik sindirim sorunları. Hazımsızlık ve bir sürü belirti. 1 yıl boyunca candida albicans var diye diyet yaptim. İleriki aşamada nefes darlığı kalp ritim bozukluğu iki merdiven çıkınca yorulma vs. 2 yıl oldu hala devam ediyor. Ben panik atağı astım çünkü korku yok içimde hiç korkmuyorum. Eski mesleğim özel harekat. Ölümün binlerce çeşidini gördüğüm için pek umurunda olmadi. Nefes darlığı mesela 1.5 yıldır yaşıyorum. Sonra öğrendim ki bendeki anksiyete imiş. Psikiyatri doktoru lustral verdi ama peknise yaramadı. Sonra aradan 6 ay geçti bir bayan arkadaş paxil kullan dedi. Doktora gittim paxil yazdı. 3 ay oldu yüzde 30 duzeldim. Bağırsak mide vücut fonksiyonları nefes yüzde 30 iyileşti. Tamamen iyileşme 1 yılı buluyor. Bu arada paxil kullanırken sigara kahve çay kullanma. Eğer alırsan. Ha bu arada şekerli vs yeme içme çünkü nefes darlığı artar. Bu hastalık mutluluk hormonu eksikliği. Beyin serotonin salgilamiyor. İlaç ise beyni uyarıp serotonin verdiriyor. 1 yıl sonra beyin bu fonksiyonu kullanma yetisini kazanınca iyilesiyor. Ha birde korkmayın öldürmez. Süründürür. Rahat olun. Bol bol su için. Bol bol ılık su icin. Gluten ekmek süt ürünleri şeker tatlı uzak durun diyet yapın. Bu hastalık bağırsak ve mide sistemini bozuyor. Serotonin eksikliği ciğerin bölgesindeki kasları etkisizlestirdigi için nefes alma zorluğu oluyor. Bundan da korkmayın çünkü belirli süre en fazla 30 dakika 1 saat. Fazla sürmez. Rahatlayın. Ek olarak entero germina kullanın. D vitamini ölçün ve magnezyum kullanın. D3 K2 var onu kullanın eksikse. Sadece 1 ay fazla kullanmayın. Tüm şikayetler duzelecek. Magnezyum u gece yatmadan için. Tedavide en etkili yöntem. Paxili düzenli kullanın. Kurtulacaksınız korkmayın.
Bu kadar uzun uzun yazıp tavsiyeler verdiginiz için çok teşekkür ederim.Rahat bir kafayla yazdıklarınızı yeniden okuyacağım ve uygulamaya çalışacagım inşallah tabi...Ben de dediginiz gibi şişkinlik ve migde sorunu da oluyor .Düzenli spor ve diyet yapayım diyorum ama az yürüsem kalbimi hissediyorum hemen..Askerde (10 sene önce ) bende kriminal ekibi komutanın yanında takılıyordum ve 21 ceset inceledim morgda ama bu panik atak gerçekten bambaşka bir şey.Tam anlamıyla anlatılmaz yaşanır meselesi..Suyu az içiyorum ve anlaşılan çogaltmam lazım.

Ultigvn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlaca devam ben ilk panik atak geçirdiğimde kalbim karıncalanıyor duruma gelmişti sanki kalbime elektrik veriyorlar gibiydi. Kendimi bende şişli etfal hastanesi acil bölümüne nasıl attım bilmiyorum direk EKG çekmişlerdi doktor EKG ye baktı sende bişey yok panik atak geçiriyorsun demişti.
Aynen bana da aynısını dediler.