Site adresi: sutsuz.com
Site için istenen fiyat: 400 TL
Sitenin aylık getirisi: 0 TL
Sitenin açılış tarihi: 10.02.2020
Kategori, sitenin içeriği nedir: Yemek kategorisi, alt kategori sütsüz yemek tarifleri.
Günlük hit sayısı: 30-40
Ziyaretçi kaynağı: %100 organik Google aramaları
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 10.02.2021 tarihinde 1 yıl olacak.
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Sınırlama yok, sutsuz.net ile birlikte verilecek.
Hosting dahil midir: Hosting 1-2 gün idare edilebilir
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet. Sentor teması.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır

Merhaba, geçtiğimiz yıl bu zamanlar yeni bir projeye başlamak için bu domain adreslerini tercih etmiştim. sutsuz.com ve sutsuz.net olarak kayıt ettim. Sentor temasıyla, içerisinde 13 adet sütsüz yemek tarifi bulunuyor.
13 adet içerik ve harici hiç bir ilgilenme olmadan, bir çok kelimede ilk sayfada. 2 defa hosting sorunu yaşamasına rağmen durum böyle. Yoğunluğum sebebiyle ilgilenemedim bir yıldır, böyle de devam edip hiç olsun istemiyorum. Üzerine düşülse çok çok iyi yerlere gelebileceğini biliyorum, bu yüzden pazarlık etmeyeceğim.

Son 3 aylık veriyi ve arama sıralamalarını aşağıya bırakıyorum. Tam alıp başını gidecekken, hosting problemi nüksetti düşüşe geçti, toparladık bir daha baş kaldırdı farklı yine bir hosting sorunu yaşadık. Şuan durum görüldüğü gibi.

Son iki aylık analytic verisinide buraya ekliyorum.

Web sitesi alan adı ve barındırma olarak veridyen'de. 10.02.2021 tarihinde alan adlarının süresi doluyor.

Hayırlı satışlar.