wyrus27 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

02.02.2021 tarihinde yapılacak olan pump ile ilgili bilgi almak isteyenler için konuya yazıyorum.

pump işlemi bugün 00.00 itibari ile yapılacak. binance global üzerinde var olan bir coin üzerine yığılma gerçekleşecek. Coin ismi 23.58 civarı paylaşılacak. gruptan yazıldığında ben de buradan yazacağım hemen. bir garantisi yok. pump işlemi netice itibariyle sadece bu organizasyonu yapmak isteyen, kitleleri inandırabilen ve onları satın almaya teşvik eden kişileri zenginleştiren bir eylemdir. Burada en çok dikkat edilmesi gereken nokta hız ve açgözlü olmamak
coin almış olduğum fiyatın ilk etapta x3 katına satış emri koyuyorum. eğer gerçekleşirse x3; ana paramı tekrar çekip karımla beraber sürekli al-sat yapıyorum. burada inatlaşmıyorum. bu işlem için 10 dakika ayırıyorum kendime ve 00.10 itibariyle eğer x3 eşiğinde yaptığım karın üstüne geçebildiysem x3üstünü hesapta bırakıp karımı çekiyorum; bir kaçış rampası olarak nitelendirdiğim alt fiyattan satış emri koyup bilgisayarı kapatıyorum. Tabii bu en iyi senaryom. Bazen de x3 olmadan anaparadan zarar etmeye başlıyorum. Fakat yatırmış olduğum para yarınımı etkilemeyecek bir para ve tölere edemeyeceğim bir miktar değil. altını çize çize söyleme gereği duydum.

adettendir, söylediklerim kesinlikle ama kesinlikle ytd.

+takipteyim.