Hocam benim uzun süredir hayat felsefem koşullar uyar uymaz yoluma devam etmek. Yapmak istediğim neyse ona odaklanırım başarmaya çalışırım olmazsa tekrar denerim yine olmazsa başka şey denerim. Bunu hayata indirgersek geçen gün büfeden birkaç şey alayım dedim saat 19:55 civarı 200 TL verdim adam bozuk yok dedi bende yarın dönüşte alırım para kalsın alacaklarımı alayım dedim çıktım. Akşam parayı düşünmem adam unuturmu verirmi diye. Alacaklarımı almam gerekiyordu aldım bukadar basit hayata bakışım. Tefal su ısıtıcım bozuldu tamiride pek mümkün değil baktım aynısı 2 kat artmış fiyatı gittim simbo aldım tefalin başında yas tutmadım amacım su ısıtıcısıydı aldım çıktım migrostan. Sorunlara hertürlü koşulda çözüm bulur yoluma devam ederim duygu kalmadı hocam bu ülkede yaşamaktan
Çoğumuz bu moddayız gördüğüm kadarıyla

Bir aydan fazla bir süredir bilgisayarım tamirde, sıfırı olmuş 7-8k, iade alsam vaktimden olacağım. Yani galiba aynı bkun içinde dönüyoruz dönüyoruz duruyoruz hep şartlara geliyor konu ama neyse negatif enerji yaymayalım