Selamlar öncelikle yorum biraz iddialı olsa da artık böyle görmeye başladım(bu yazıda içimi dökeceğim ve sizin de yorumlarınızı merakla okuyacağım)r10 o kadar sosyal medya platformunun içerisinde neredeyse son kale olarak kaldı biliyorum r10 sosyal medya platformu değil zaten güzel yanı da bu
normalde instagram kullanmam yaklaşık 2 yıl önce telefonumdan sildim ve bir daha da girmedim hesabım da booş booş duruyordu bugün gireyim dedim ve neden bıraktığımı bir daha anladım içerisi her zamanki gibi savaş yeri sağcı solcuya bilmem neci bilmem neciye saldırıyor ya küfür ediyorlar ya da birbirlerini aşağılayarak tartışmaya giriyorlar oradan çıktım ve hayatımın hiçbir bölümünde hazzetmediğim twitter'a uğradım orda da durum aynı herkes bir safa geçmiş diğer saftakine saldırıyor. Ve yeniden anladım ki r10 artık benim için son kaleydi içerisinde kaliteli muhabbetler döndürülen her gün gerçekten insana farklı bir şey öğreten ve ufkunu açan tek platform burasıydı...
Sizin yorumlarınız neler?
(Lütfen haber sayfalarını takip edersen öyle olur tarzı yorumlar yazmayın instagram da sayfa sahibi komik bir paylaşım yapmış alakasız bir şekilde oranın altında bile bir siyaset dönüyor. BGY dediğin sözde mizah sayfasının 10 paylaşımından 4-5 tanesi siyaset içerikli vs vs. bunu daha uzatabilirim ama gereksiz kaçar.)
r10un bu şekil kalabilmesinin tek sebebi kurallar olduğunu düşünmekteyim