Sitemiz @Vortex38 hocama sorunsuz bir şekilde teslim edilmiştir. hayırlı uğurlu olsun. @Vortex38; hocamla ile anlaşma sağlanmıştır. gerekli işlemlere yarın mesai saatlerinde başlanacaktır. Hayırlı olsun.
Site adresi : Alanında otoriter bir domaindir Com uzantılıdır. Niş olduğu için alacak ve uygun gördüğüm kişilere pm ile vereceğim.
Fiyat : 15.000 TL
Sitenin aylık getirisi:400-500 TL ( içerik girişi ve Yerleşim ile çok daha fazlasını kazanabilecek bir site)
Sitenin açılış tarihi: 2016
Kategori, sitenin içeriği nedir: TR niş sitedir. bilgi ve haber Tarzı.
Günlük hit sayısı: 3k - 4k
Ziyaretçi kaynağı: %90 Google
Domainin yaşı : 6 yıllık
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Komple
Hosting dahil midir: evet.
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wordpress
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Lisanslı eklentiler :
yoast seo premium
safir blog + full optimizasyon hız vs..
merhaba arkadaşlar, öncelikle bu site göz bebeğimdir. satma nedenim 4 aydır boş geziyorum int ve içerik vb.. giderlerini karşılayamıyorum. sitemizde kendim ve yazdırdığım orjinal kopya kesinlikle yoktur 1.040 makale, 8.917 yorum spam kesinlikle değildir soru sorulan yorumlardır. sitemizde soru cvp bölümü aktif olarak ziyartetçiler tarafından soru sorulan ve cvp veren üyelerimiz mevcuttur. aylık 500 tl kazandıran siteye neden 15 tl istediğimi soracak olursanız alan kişi sitemi inceledikten sonra nedenini görecektir. sitetemde link satışı, tanıtım yazısı satışı kesinlikle olmamıştır. alan kişi bu siteye sadece içerik girecek başka bir şey yapmasına gerek yoktur. sağlam sitelerden tanıtım yazıları mevcuttur mynet vs. alan arkadaş isterse adsense hesabını verebilirim fiyata dahil değildir içinde kesinleşen 420 tl mevcuttur istek üzerine teslim ederim ilk maili ile birlikte. site son fiyattır ufak olsa pazarlık sünnettir. sormak istediğiniz başka bilgiler olursa iletirim.
hizlı iletişim için : whatsapp kullanmıyorum. arayabilirsiniz. 0533 401 62 02
adsense Analytics
analytics hesanı yeni geçtim daha önce de kullanıyordum ama yeni versiyon analytics hesabına geçiş yaptım kullanamadım sildim tekrar eski analytics hesabı açtım alacak kişiye incelemesi için yetki verebilirim.