Öncelikle merhaba 5 6 ay önce sahilde bir arkadasimla oturup alkol alıyorduk bu sırada arkadaşım fazla alkol aldığı için kayalıklarda düşüp kafasını yere çarptı bundan dolayı bende gec saatler olduğu için polis ve ambulans aradım.
Aradığımı duyan arkadaşım neden aradığımi polisin gelmesinden korktuğu için kaçmak istedi bende onunla münakaşa ederken polis ekipleri gelip bana biber gazı sıktı ve arkadaşı ambulans ile hastaneye benide zor kullanarak götürmeye çalıştılar.
Orada kendimi açıklama fırsatı ararken biber gazınında etkisiyle hakkımı aramaya çalıştım sonucda polislerin ambulansın gelmesi için arayan bendim sonrasında hastane darp raporu alırken yine memur arkadaşların şiddetine maruz kaldım.
Bana karakolda şikayetçi olmamam sartiyla onlarında şikayetçi olmayacağı söylendi ve ben şikayetçi olmadim 1 ay sonra beni karakoldan arayıp almam gereken bir rapor olduğunu uzman doktor imzası olduğunu söylediler bende tamam diyerek tüm rapor vs işlemleri hallettim. ( Bana oradada polislerin şikayetçi olmadığı arkadaşla aramızdaki mevzununda herhangi bir sonuca ulaşmayacagi söylendi.
Bu sabah saatlerinde tekrar karakoldan aranıp polise mukavemettten adıma acilmis olan bir dava olduğu bununla ilgili gelir tesbiti yapılmasi gerekiyor diye bir takım sorular soruldu.
Şimdi değerli avukat arkadaşıma sormak istediğim bu olayda herhangi bir suçum yokken böyle bir durumla karşı karsiyayim sözde polisler şikayetçi olmamıştı fakat bu dosyada polis arkadaşlar müşteki olarak gözüküyor ne yapacağım lütfen yardımcı olun zaten pandemi dolayısıyla sıkıntılı bir donemden geçiyorum ne yapacağım bilmiyorum.