Herkese merhaba bu konuyu fiyat araştırması yapmak için açıyorum. Hosting yenileme vakti geldiğinde bu konuya bakarak hizmet almayı planlıyorum.
Şu anda
  • Linux
  • Türkiye lokasyon
  • 50 GB disk,
  • sınırsız trafikli,
  • tek site,
  • 5 subdomain,
  • 5 MySQL veritabanı,
  • 1 GB RAM,
  • 1 core CPU hosting paketini yıllık yaklaşık 110 liraya kullanıyorum.
Buna bakarak bana bir benzer özelliklerde bir hosting paketi önermenizi istiyorum. Disk alanının en azından 20 GB olmasını RAM ve CPU özelliklerinin şu an kullandığımdan daha az olmamasını istiyorum. Çok yüksek bir trafik kullanmasam da bu konuda sıkışık hissetmek istemiyorum. Hostingde yine tek site barındıracağım, subdomain ve veritabanı sayısının 5'in üstüne çıkmasını beklemiyorum. Mail hesabına ihtiyacım yok, harici mail altyapısı kullanıyorum. LS Cache özelliğinin olması çok iyi olur, park özelliğine ihtiyacım yok. Ücretsiz alan adı vs. gibi promosyonlara ihtiyacım yok. CPanel üzerinden ücretsiz SSL (Let's encrypt) olmasını istiyorum. Çok sınırlandırılmamış bir CPanel'in olmasını tercih ederim. Ayrıca desteğe ulaşabilmek de beni mutlu eder .

Bu özelliklere sahip bir paket sunan bir firma önerebilirseniz çok sevinirim. Ayrıca belirtmek gerekirse hosting yenileme tarihim Black Friday haftasında, bu belki indirim konusunda firmalara yardımcı olur.

Şimdiden zamanını ayıran herkese sonsuz teşekkür ederim.