Arkadaşlar bildiğiniz gibi Dolar tavan(8,5) fiyatları görmesinin ardından şuan %17 civarlarında kayıp yaşadı. Sizce artış trendine gelmeden önce ki taban fiyat nedir? Dalgalanmalar olucaktır ama ben 7 ve 6,90 fiyatlanmasının aşağısını yakın zamanda göreceğini düşünmüyorum.
Şuan Dolar = 7,15 TL
Eğer borcu olan arkadaşlar var ise $ almak için doğru zaman olduğunu düşünmekteyim.
dip not(güncelleme) :
Bir de arkadaşlar siz biraz olaya ülke olarak bakmışsınız. Ben yatırımcı gözüyle bakmanızı istiyorum. Yani $ şöyle olursa ülkeye böyle olur olaylarını boşverelim bunun için icraat yönünde konuşarak yapılabilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Biz basit konuşalım bugün 7,15 dip seviyeyse 7,15'den x fiyatla girenler Cuma günü 7,25 veya 7,30 ile çıkabilir mi? Bireysel yatırımcı kendi kısa vade olsa dahi emtiada böyle, para birimlerindede böyle kArına bakar. Ülkenin $ a karşı ne yapacağını konuşarak hiç bir ekonomist bile olsa sonuçlandıramaz veya çözüme götüren adımların atılmasını sağlayamaz.
Yasal Uyarı
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.