Merhaba,

Plesk ile yaptığımız mail yazışmaları sonucunda bize iletilen açıklama aşağıdaki gibidir;

Alıntı
Merhaba,

Plesk Müşteri Başarı ekibiyle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz!

Plesk deneme sürümünü gerçekten ihtiyacı olanlara sağlamayı hedefliyoruz. Plesk'i https://docs.plesk.com/en-US/obsidia...llation.76843/ adresindeki kurulum adımlarını izleyerek kurabilirsiniz. Size ilk girişte kurulum adımlarından sonra 14 günlük deneme sürümünü verecektir.

Kurulum sonrasında 14 günlük plesk deneme lisansı alımında eğer bir sorun yaşıyor iseniz lütfen sunucu IP adresinizi (hem özel hem de genel) belirtmeniz yeterli olacaktır.

Plesk zaten kuruluysa, lütfen sunucu IP adreslerini belirtin: özel ve genel. Ve Plesk lisans yönetimi sayfanızın ekran görüntüsü (denemenin gerekli olduğu Plesk'ten) bize gönderin.

Herhangi bir sorunuz olursa bize bildirin.

Saygılarımızla,

Regina XXX
Customer Success
İlgili açıklamaya göre plesk sizin gerçek ihtiyaç sahibi olup olmadığınızı anlamak istiyor gibi görünüyor. Plesk trial e ihtiyacınız olan sunucu ip adresini + pleske giriş yaptığınızda karşınıza çıkan trial ekran görüntüsünü https://www.plesk.com/contact-us/ adresinden Plesk'e ilettiğinize size muhtemelen bir trial lisans verebilirler diye düşünüyoruz.

İyi çalışmalar.

Edit : E-posta başına trial lisans verme işlemleri tekrar başlamış görünüyor.