Öncelikle 4could'a çok teşekkürler dönüş sağladıkları için, keşke bu dönüşü belirttikleri gibi telefonla telafilerini dile getirerek almış olsaydık ama maalesef ki öyle bir telefon almadık. Son ekran görüntüsünde kendileri bizi uğraştırmadan göstermişler zaten son konuşmamızı, biz o günden beridir 4could'tan tarafımıza tek bir dönüş almadık. ÖnemBilişim olarak biz ne müşterilerimize ne de çalıştığımız firmalara haksız bir yaklaşımda bulunmayı kendimize yakıştırmayız. Zaten 4cloud'un ekran görüntülerinde paylaştığında görüldüğü üzere sıkıntıyı tespit edene kadar çalıştığımız firmaya yardım talebinde bulunmuşuz, sonrasında da sıkıntının bizde olduğunu dile getirmişizdir. Herkesin hataları olabilir, biz hatalarımızın da firma olarak her zaman arkasındayız. Ayrıca ilk metinde de belirttiğim gibi 4could'tan şu son yaşanan haber alamama durumuna kadar her daim memnunduk. Kesintiler oluyordu ama ilgilerinden dolayı onlarla devam edecektik, zaten bu sorunu çözmüş olsalardı veya çözemeseler de tatmin edici bir açıklamaları olsaydı bu alışverişi sürdürmek niyetindeydik. Son olarak da sürekli olarak heyecanımız dile getirilmiş, ona da ufak bir değinmek istiyorum. Ben bu fiziksel makineyi kiralarken içerisinde oyun sunucusu barındıracağımı belirtmiştim zaten ve oyun sunucularının gerek saldırısı olsun gerekse oyun oynayan müşterilerin adrenalin düzeyine bağlı olarak daha hızlı sonuç alınması gerekmektedir. Bizim firma olarak en çok dikkat ettiğimiz husus müşterilerimize en hızlı şekilde çözümler sunmaktır. Bu yüzden ÖnemBilişim ailesi olarak her daim aynı heyecanla sizlerle olmaya devam edeceğiz. Sağlıkla kalmanızı diliyorum.