vuralyalcin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bir son kullanıcı gözüyle gördüklerimi belirtmek istiyorum.

1. Logo çok büyük. Bunun yerine daha küçük bir logo kullanıp, menüleri yanına alabilirsin.
2. Menüler üzerinde hot ve new yazılarını en azından Türkçe dili seçiliyken Türkçeleştirmen daha doğru olacaktır.
3. Slider alanının yüksekliği düşük kaldığı için görseller sıkıştırılmış görünüyor. Yüksekliğini artırman daha iyi olacaktır.
4. Slider itemleri üzerinde hover olunca değilde tıklama olunca slide geçişi yapmak daha iyi olabilir.
5. "Tüm Ürünlerde Şeffaf Kargo" bandını header üstüne taşımak daha iyi olur. Header alanı biraz boş kalmış.
6. "Haber Bültenimize Üye Olun" alanındaki görsellerin efekti bence gereksiz. Ayrıca arkaplanına koyduğun görsellere bir anlam veremedim. Görselleri kaldırdığında daha minimalist bir tasarım ile daha şık durabilir.
7. "Tüm Kategoriler" altındaki filtre alanının efektli bir şekilde gelmesi bana biraz mantıksız geldi. O alana dikkat çekmeye çalışılmış anladığım kadarıyla ama, açıkcası çokta gerek yok gibi görünüyor.
8. Ayrıca site çok yavaş açılıyor. Server cevap verme süresi inanılmaz yavaş.
9. Arama ikonuna tıkladığımda çıkan arama kutusunda İngilizce metin yazıyor. Onu Türkçeleştirme daha iyi olabilir.
10. Sepet ikonuna tıkladığında "My Cart" ve "No products in the cart" metinini Türkçeleştirmen daha iyi olabilir.

Umarım sürçü lisan etmemişimdir. Ettiysemde affola. Yalnızca gördüklerimi söylemek istedim.
estagfurullah hocam ablam acemilere denk gelmiş