Cimere şikayet et bence inceleme başlatılsın tüm sınıf böyle kaldıysa kasıtlı olduğu anlaşılır
Hocam ilk olarak 1. Sınıf ve alttan alanlara söyle sakin olsunlar. Büte çalış bütten kalırsan fakülte sekreterliğine itiraz edersin. Ya da asistanı varsa durumu anlat o da hocaya anlatır
Böyle kibirli tiplerin yüzünden gençlerimiz böyle saçmalıklarla uğraşarak kendini geliştiremiyor.
Valla okuyunca bizim x dersinin hocası geldi aklıma. Kadın 135 öğrenciden 95ini geçen sene bıraktı.

Çok geçmiş olsun hocam. Cimer bana mantıklı geldi.
Yaz okulunda para kastırma amaçlı diyeceğim M.Y.O 'da bildiğim kadarıyla o da yok.
Şaşırmadım geçen Aralık ayında bizim vizelerde de 3 tane soru herkes de hatalıydı sorularda ki resimler gözükmüyordu,hocanın cevabı arkadaşlar wifiden bağlansaydınız oldu,sistemsel sorun da bile suçu bizde arıyorlar.
Herhangi bir şikayet etmenize size bir şey kazandırmaz aksine kaybettirir. Bütlere çalış olmadı 1 yıl uzayacak okulun yapılacak birşey yok.
Ne cimer ne fakülte sana yardımcı olamaz senden başka.
Öğrenciler Çoğunluk aynı görüşteyse toplu şekilde -> hocayla sonra aanabilimbaşkanıyla sonra bölümbaşkanı-> sonra dekan yardımcısı-> dekan -> sonra rektör yardımcısı sonra rektör sonra resmi cimer . Hepside önce senato öğreci temsilcisi daha etkili olacak.
Bak bu yoları izlemezsen direk cimer e yazarsan da olur ama geri dönüşü iyi olmuyor. Bunu işe girince anlarsınız. Sen öğreci temsilcisini ara görüş.
Merhaba;
Öncelikle geçmiş olsun ancak herkesi bırakamaz diye biliyorum. Yerinizde olsam bütü beklerdim, bütte düzeleceğini düşünüyorum.
Hiç bir şey yapamazsınız. Böyle bir düzen var bu böyle devam edip gidiyor.
Öğrenci geçer ben geçtim der, kalır hoca bıraktı olur.
Hoca öğreniye niye kıl olsun öğrenci milletide kendini çok önemsiyor. Yanlış anlamayın bizde sizler gibiydik. Biraz zaman geçince işin öyle olmadığını anlıyorsunuz.
Sınav kağıdınızdan eminseniz fakülte sekreterliğine dilekçe ile başvurarak kağıdınızı kurula okutabilirsiniz. Yine yanlış anlamayın ama sizin 50 60 alacağınız kağıda hiç bir hoca 12 vermez.
Büte çalışıp geçmeye bakın.
Hepinize cevaplarınızdan ötürü teşekkür ederim . Büte gireceğim ordanda eğer hakettiğim puanı almassam okul yetkilileri ile görüşeceğim . İnsallah 2 yıllık üniversiteyi 10 yılda bitirmem itiraz edersem . Teşekkürler