Merhabalar. Bazı talihsiz olaylar nedeniyle uzun süre uzak kalmıştım. Bu uzunca aranın ardından yeniden burada olmanın mutluluğu içerisindeyim. Yokluğumda değişen çok şey olmuş. Ancak değişmeyen şeyler de var. Mesela R10'un yenilikçi ve paylaşımcı ruhu. Hala en kaliteli ortamın ve güvenilir ticaret potansiyelinin baki kaldığını görmek beni sevindirdi. Emeği geçenlere saygılarımla, bu fırsatı sağlayan R10 yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum.

Keras'ın hayatında neler değişti?
Takdir edersiniz ki hayat, yaşayanı peşinden sürükleyen bir maraton. İnsanın hayatında kısa zamanda köklü değişimler sadece ergenlik yıllarında olmaz. Öyle sanılır, ama yanılgıdır. Yirmili yaşlarındaki bir gencin de hayatı birkaç yılda baştan aşağı değişebilir bunlardan bahsedecek olursam;
  • - Askerlik vazifemi tamamladım.
  • - Bazen ilişki konularında tavsiyelerde bulunurken bazen de ruhumun acılarını yansıtan hüzünlü ruh hallerimi dökmüşümdür konulara. Artık daha mantıksal, realist bir insan olarak o melankolik yanımı biraz törpüledim.
  • - İş ile ilgili sorunlarım vardı şükür yoluna koydum. Artık ayakları yere daha sağlam basan bir Berkay var. Ekmeksiz olmuyor maalesef. Günü birlik işlere gebe, yarınımı göremeden olmuyordu.
  • - COVID-19 salgını yayılmadan önce sportif faaliyetlere başlamıştım. Bunları şu an düzenli olarak sürdüremesem de farklı alanlarda sanatsal faaliyetlerle ilgileniyorum. Bir kitap yazıyorum. Buna vakit bulamadığımda da o vakti yaratıyorum.
  • - Kendi projelerimi geliştirmeye, üzerlerinde çalışmaya gayret ediyorum.

Forumda özlediğim arkadaşlarım ve dostlarım var. Üzerinden 2 yıl gibi uzun zaman geçtiği için bazı muhabbetimizin olup hatırlayamadığım arkadaşlar kusuruma bakmasın;
  • - @fatii; ben görmeyeli işlerini büyütmüş Kurumsal üyelik, Türkiye'nin en iyi SMM'lerinden birinin founder'ı. Şimdi üye olup 100 lira kredi ekle desek bizi tanımaz Forumdaki ilk kankamdı.. O dönemler hit hizmetleri, yorum hizmetleri veriyordu. 7/24 forumda takılırdık.. Her mesajın sonuna bir emoji, sahi Fatih canlı destekte de müşterilere her mesajının sonuna da emoji atıyo musun
  • - @TahsinCetinkaya; adam gibi adam, bazıları soyadımdan dolayı bizi akraba sanmış olsalar da akraba olmasak bile karakterini ve yardımseverliğini düşündüğümde; yanlışta sayılmaz.

Son olarak forumdan uzak kaldığımda ticaretimiz yarım kalan arkadaşlar oldu. Bir arkadaşa yaptığım seo işinden 630 TL borç taktı sağolsun. Onun dışında toplamı 100 lirayı geçmeyecek ödemelerim kalan veya yapıp yapmadım diye hatırladığım arkadaşlar vardı PM ile numaramı gönderiyorum.

İş olarak ilerleyen zamanlarda çeşitli ticari hedeflerim ve planlarım var. Daha önce sunmuş olduğum SEO Emek Paketi ve Dobralık Esasına Dayanan SEO Danışmanlığı hizmetlerimi ise şimdilik aktif etmeyi düşünmüyorum. Yakın zamanda ayrı kategorisinin de açılmış olduğunu görüp sevindiğim bir “Site İçi SEO” hizmeti ile başlamayı düşünüyorum.

Herkese güzel forumlar, keyifli vakitler, bol ve bereketli ticaretler dilerim.

P.S.: Arkadaşlar profesyonel grafiker önerisi olanlar varsa bana mesaj atabilir, şu avatara ve imza görseline bi el atalım Grafiker arkadaşlar da ulaşabilir. Ücreti mukabilinde elbette.