Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Ben dün girdim 2800 civarı. Bugün 4500 TL olunca btcturk de xrp sat dedim 3 5 dk oldu satış olmadı bekleyen işlemlerde kaldı öyle 😠😠 para 4500 den aşağı indi hızlı bir şekilde . Müşteri temsilcisine sordum yok bazı durumlarda btc turk siz zarar görmeyin diye satış işlemini durdurabiliyor.falan dedi lan zaten 1000 1500 zarara soktunuz . . Neyse iptal edip tekrar xrp sattım 10 sn de sattı tabi benim 4500 4600 TL oldu 3600 yine 700 kardayim ama lanet olsun sizin yapacağınız uygulamaya sonra neden biz Türk sitelerini kullanmıyoruz Türk firmalarını kullanmıyoruz . Saniyenin hayatı önemi var böyle platformlar da . Ya benim 100k yatırımim olsaydı ? 300 400 k kaybım olacakti hala aklima gelince sinirleniyorum ...
Ha binance den de geçen 500 tl ye Bitcoin aldım 520 TL oldu çekeyim dedim. Ordan benim BTC deki bitcoin hesabıma transfer yaptım 150 TL lik Bitcoin kesmiş işlem ücreti diye 😠 OYUZDEN onu kullanmayı bırakıp btc de kalmıştım . Vs vs . Ne diyeyim bilmiyorum. Yatırım riskli . Onu geçtim yükselen satabilmek daha riskli böyle uygulamalar da . Bunun bir çözümü önlemi varmı bilen varsa anlatırsa sevinirim stop . Veya limit vs anlamıyorum. Hiç