* Şikayetçi olduğum firma: Misafir; * Şikayetçi olma nedenim: Sıkıntı yaşandı, yardımcı olacağız denildi o gün bu gündür haber yok. * firma site linki: https://4cloud.net.tr/
Şikayet Metni
04.01.2021 tarihinde 4cloud firmasından i9 9900K fiziksel makine kiralamıştım. Kiralamada fiyattan olsun ilgiden olsun çok memnun kaldım. Makine kurulumu tamamlandıktan sonra makineyi sorunsuz aktif ettim ve kullanmaya başladım. Kullanımın 3 veya 4 gün sonrasında makinede sebepsiz kesinti yaşanmaya başladı, Umut Beye ulaşarak sorunumu düzelttim. Gün geçtikçe bu kesintiler sıklaşmaya başladı, Umut Bey her seferinde yardımcı oldu bunun için teşekkür ederim ama bu kesintiler benim işimde aksamalara sebep oldu. Sık yaşanan kesintilere bir çözüm bulamadık. 28.01.2021 akşamüstü saatlerinde müşterilerimden gelen şikayetlerle makine sistemine giriş yapmaya çalıştım ama hiç bir şekilde giriş yapamadım. Umut Beye ulaşmaya çalıştık, ulaşamamamız üzerine sitesinin canlı destek hattından ulaşabildik. Veri merkezine gidip ilgileneceklerini dile getirdi, veri merkezine gittiğinde öncelikle bize fazla kullanım yaptığımızı bu yüzden kapandığını ardından Ethernet kablosunda sorun var dendi ve hemen değiştirildi ve işlemci hatası verdiği ortaya çıktı ardından Power Supply de sorun olduğu söylendi. Bunlar olduğunda saat 19a geliyordu ve malzeme bulamayacaklarını yarın öğlene kadar ilgileneceklerini söylediler, tamam dedik konuyu kapattık. Sonraki gün oldu Umut Beye yazmış olmamıza rağmen bir dönüş alamadık. Aradık açmadı, bu sefer canlı destekten de ulaşamadık. Ardından bir anda halledildi diye dönüş aldık. Ama ortada halledilen bir şey göremedik. Daha sonrasında da sorunun düzelmediği söylendi. Bu sefer işlemci yandığı ortaya çıktı ve işlemci sipariş ettiklerini söylediler. Ne zaman gelir dediğimizde firma yetkilisi Umut Beyden Bilmem ki diye yanıt aldık. Yalvar yakar içindeki verileri almam lazım, 1 saatliğine bari başka makineye bağlayın çalıştıralım dedik, Umut Bey bize tamam halledeceğim dediği günden bu yana bir daha Umut Beyden asla haber alamadık. Teknik arıza yaşanmasına saygımız sonsuz herkesin başına gelebilir ama bu şekilde bir diyalog size hiç yakışmadı 4could ailesi. Hala neredeyse 1 haftalık kullanım hakkım vardı, çözüm sunmaya bırakın telafi bile edeceğinizi dile getirmek istemediniz ve üstüne kaç gün oldu, hafta sonunu elimizden hafta sonu bir şey gelmez diye geçirdiniz hafta içi oldu şu anda 01.02 Pazartesi saat kaç olmuş tek bir bilgilendirme bile alamadık. Güzel başlayan alışverişimizi bu şekilde bitirmiş olmanızı size yakıştıramadık.