Mesajınızı okurken klasik, basit bir facebook taraftar sayfasındaymışım gibi hissettim kendimi. Orada ki bu tarz yorumları görünce "acaba bunlar kim?" diyordum. Şimdi çözdüm sanırım. Aslında yazdığım şeyler, anlaşılması basit şeyler. Ama tam okumak gerekiyor sanırım anlayabilmek için. Genel olarak yapılan gereksiz harcamalara karşı olduğumu belirttim ben. Holiganlık yapmadım.
"Benim yazdığım mesaj FB/GS/BJK vs. takım üzerinden değil. Sadece takımların gereksiz harcamalarına katlanamıyorum.
Umarım faydalı olur. İrfan ne kadar gelişirse milli takımımız içinde bir artı. Olayı farklı yerlere çekmeye gerek yok. Hayırlı olsun."
Bol bol futbolcu alın, her şeyden, herkesten fazla başarılı olun. Ülkemizi içeride, dışarıda temsil edin. Bunlar beni memnun eder, rahatsız değil.
Ama elin gariplerinden 20 TL bağış isteniyorsa, harcanan paralara dikkat edilmeli. İrfan Can gibi yüzlerce futbolcuyu ülke sınırları dışına çıktığınız zaman 4-5M'den rahatlıkla bulunabilecek bir düzey var. Ama bizim ülke futbolumuzda maalesef transferler "scout ekipleri" tarafından değil, sizin gibi "taraftarlar" üzerinden yürütüldüğü için sizler de haklısınız.
Hem üst kısımda, hem diğer mesajımda belirtmiştim ancak sanırım anlamıyorsunuz. Onun için üstüne basa basa tekrar belirteyim; benim yazdığım mesaj FB/GS/BJK vs. takım üzerinden değil. Sadece takımların gereksiz harcamalarına katlanamıyorum. Buna Galatasaray'lı olduğum halde Galatasaray dahil.
İyi forumlar.
hocam 20 tl diyorsun ama o paranın en az 10.000 mislini veriyorlar
orada maksat 20 tl para almak değil uefa tarafından bağışların kabul edilmesi için taraftar şeyi düzenlendi
keşke araştırmadan ya da anlamadan yorum yapmasanız koskaca kulüp bizim 20 tlmize mi muhtaç burada amaç taraftarı katılımı ile iş adamlarının bağışını kabul ettirmek
umarım anlatmışımdır

)