Güzel dostum yakın zamanda bu yönde ben bir hizmet vereceğim.Şimdi sana bir kaç öneri sunayım.

Öncelikle kişisel blog mu yoksa bir kategoriye özel niche sektör üzeirnemi yapacaksın buna karar ver ( bence niche yap )

Sonrasında sektörün ile alakalı minimum 50-100 arası long tail konu başlığı analizi yap- yaptır ( rekabeti az hacmide minimum aylık 1k olan )

Bu başlıklar için temiz makaleler yaz yada yazdır önerim yazman.
Makaleler içinde kesinlikle h2-h3h-4 tagları kullan.
Etiketlemede yine ilgili konu başlığı nasıl aranız vs 3 adet gir.
Makalelerin 300 kelime üzeri olmasına ve minimum 1 görsel kullanmaya özen göster.

Tema konusunda benım imzamdaki konuya bak çok güzek 5 tema önerdim boşa para vermeye gerek yok.

Yoast seo ayarları üzerine şimdi bir makale yazıyorum o makaleyi dilersen bekle dilersende google üzerindne bir kaç makale bulabilirsin yoast seo ayarlarını ayarlar.

VBlogun com net uzantı olması önemli değil.Ama sektörün ile alakalı keyword olması önemli.

Misal benim sağlık sitelim adresi belirtileri.net. Bence mükemmel domain belirtileri tarzı başlıklar ile mükemmel uyumlu.

Herşeyi yaptın ama hit nasıl gelecek dersen dostum ilk ay 5 tanıtım yazısı al da pa değerleri iyi olan.

Sonraki ay 15 adet al.

Bir sonraki ay 25 adet al ve 3 ayda toğlam 50 farklı blogtan tanıtım yazısı almış olacaksın.

3 Ay içinde 50 tanıtım yazısı alıp 50 adet sağlam şekilde hazırlanmış makalelerini sitene girersen emin ol çok güzel yere gelirsin.