selamlar, r10 üzerinden son yaptığım 2 ticarette (tradeler verilmedi henüz) iadelerimi alacağım ikiside farklı iş biri yazılımsal biri sosyal medya.
bu arkadaşların ortak özelliği ikiside tembel pmlere cevap vermeyen telefonu açmayan işi yarım yamalak yapan kişiler
iadelerimizi alacağız öyle anlaştık. şimdi bu şahıslar için şikayet konusu açamam ödemeyi geri göndericekler.
fakat içim rahat değil bu tembelleri bir şekilde diğer üyelerinde görmesini istiyorum -trade atma hakkım var mı ? veya farklı bir yöntem
zaman paradan daha değerlidir 3 5 kuruş gider onemlı değil ama çok zamanı aldılar kafayı taktım bu çocuklara
forumda ticaret yaptığınız kişiler kesinlikle yaşı büyük, r10 yaşı büyük ve bol bol tradesi olması gerekiyor.
bu şartlara uyanlarda %90 problem olmuyor yıllardır öğrendiğim tecrübe bu. ama yine aynı hataya düşüyoruz pm atıyor alıyor numaramı genç bir kardeşimiz 17-18 yaşında abi işi ben yapayim nolur diyor.
vallahi kıyamıyorum al yap kardeşim diyorum.
gerçekten para umrumda değil 3 5 kuruş bir şey zaten ama başka arkadaşlarında bu duruma düşmesini istemiyorum şikayet mi eleştirimi ne yapmam gerekiyor nasıl yapmam gerekiyor bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim
umarım beni anlamışssınızdır kötü niyetli birisi değilim herkesin ekmek kazanmasını isterim ama adam gibi iş yapalım.