Öncelikle ,yazımı dönüp hit aktarması durumlarını okumanızı yeni alan adına geçiş durumlarını okumanızı öneriyorum. Daha sonra 1 saat , 1 gün içinde hiç bir uyarı önceden yapılmaksızın alınacağı triplerinden kurtulmanızı tavsiye ederim. Facebook Reklamci ile facebok.com aynı klasmanda değiller önceki mesajımda da belirttiğim gibi ciddi trafik çekmeli ve 2 o yerine tek o ile yazan insan sayısıda 1M 2M üstündedir günlük alınması gayet normal. Fakat o domaini almazlar , almaya değecek birşey olduğunu bile düşünmezler. İlk domain alışım değil ilk seferde bu şekilde bir domain alışım değil. Facebook ilede ilk çalışmam değil 😊 Yani ön yargılarınızı önce okuma ve anlama doğrultusunda sonrada büyük firmaların neden küçük domainleri aldığı doğrultusun da değiştirmeniz umidiyle 😊 Okumazsınız diye tekrar belirtiyorum Eğer yüksek hit(Günlük +1Milyon) kazanmaya başladıysanız yeniden yapılanma ile BlaBla Ajans veya BlaBla Dijital gibi yeni alan adına geçersiniz.
O zmn herkes InstagramReklamci TwitterReklamci
Blabla reklamci .com alsın muradına ersin😁 ben bir kaç tane alayım sen sat o zaman olur mu?