kasimt07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Donu indirip bakma muhabbeti gerçekleri yansıtmıyor kanımca. Bizde yaptık askerlik kimse indirip bakmadı
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Aile Hekim’ine muayene olmaya gidiyorsunuz. Ayrıca o tür muhabbet gerçek değil, şahsen yaşamadım.

Teşekkürler 😊
bycida adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eskidendi o şimdi hiç bir şey yok hastalık var mı ilaç kullanıyor musun ameliyat oldun mu soruyorlar gittiğin yerde sadece üstünü çıkarıyorsun kollarda dövme jilet vb iz var mı diye yoklamayı e devlet üzerinden askerlik başvurusu yapacaksın en uygun zamanda gönderirler
Tufan1903 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Donu indirip bakma yok hocam. En yakın askerlik şubesine gidebilirsin.
Botcuyuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yok hocam acemi birliğinde bakabilirler normal muyanede yok öyle birşey.
Sağlık ocağında bile olabilirsin muyane.
SercanYILDIZHAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
e devletten asal yoklama başvurusu yapabilirsin herhangi bir sağlık problemin yoksa. Ben heyet raporunu bekliyorum 2 aydır bakaya kaçağı olarak gözüküyorum..
laaps adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sistemde sıkıntı var herkese gitmiş o mesaj
Makalex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizde acemi birliğinde 3. gün olmuştu hocam
tlga_kurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşlemler artık e devletten yapılıyor hocam
Konu sahibine cevap olarak muayene işlemi için aile hekimliğine gidiliyor onlarda çok fazla bakmıyorlar zaten olan bir hastalığın falan varsa e devletten yoklama başvurusu yaparken yazıyorsunuz
Mert29 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öyle bir kontrol yok askeri birliğine katıldıginda da yok. Ayrıca şuanki pandemi doneminde kimse kimsenin dötüne bakmaz
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Donu indir diyen bir hekim görmedim ama sorduğu soru iyi misin ? bir yerinde sorun var mı ?

Sonra devam yani bize böyle yapıldı , sana da farklı bir işlem gerçekleşeceğini şahsen düşünmüyorum
selman_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam sabah sabah beni de aynı mesaj uyandırdı. üniversite okuyorum okulun tecil ettirmesi gerekiyormuş sanırım ama ettirmemiş. e-devletten falan denedim her yerde hata veriyor düzgün çalışmıyor e devlet. öğrenci belgesi ie askerlik şubesine gideceğiz heralde
Varsa bide içeri telefon sokma taktiği ala bilirmiyim beyler