Donu indirip bakma muhabbeti gerçekleri yansıtmıyor kanımca. Bizde yaptık askerlik kimse indirip bakmadı
Merhabalar,
Aile Hekimine muayene olmaya gidiyorsunuz. Ayrıca o tür muhabbet gerçek değil, şahsen yaşamadım.
Teşekkürler 😊
eskidendi o şimdi hiç bir şey yok hastalık var mı ilaç kullanıyor musun ameliyat oldun mu soruyorlar gittiğin yerde sadece üstünü çıkarıyorsun kollarda dövme jilet vb iz var mı diye

yoklamayı e devlet üzerinden askerlik başvurusu yapacaksın en uygun zamanda gönderirler
Donu indirip bakma yok hocam. En yakın askerlik şubesine gidebilirsin.
Yok hocam acemi birliğinde bakabilirler normal muyanede yok öyle birşey.
Sağlık ocağında bile olabilirsin muyane.
e devletten asal yoklama başvurusu yapabilirsin herhangi bir sağlık problemin yoksa. Ben heyet raporunu bekliyorum 2 aydır bakaya kaçağı olarak gözüküyorum..
Hocam sistemde sıkıntı var herkese gitmiş o mesaj
Bizde acemi birliğinde 3. gün olmuştu hocam
İşlemler artık e devletten yapılıyor hocam
Konu sahibine cevap olarak muayene işlemi için aile hekimliğine gidiliyor onlarda çok fazla bakmıyorlar zaten olan bir hastalığın falan varsa e devletten yoklama başvurusu yaparken yazıyorsunuz
Öyle bir kontrol yok askeri birliğine katıldıginda da yok. Ayrıca şuanki pandemi doneminde kimse kimsenin dötüne bakmaz
Donu indir diyen bir hekim görmedim ama sorduğu soru iyi misin ? bir yerinde sorun var mı ?
Sonra devam yani bize böyle yapıldı , sana da farklı bir işlem gerçekleşeceğini şahsen düşünmüyorum
hocam sabah sabah beni de aynı mesaj uyandırdı. üniversite okuyorum okulun tecil ettirmesi gerekiyormuş sanırım ama ettirmemiş. e-devletten falan denedim her yerde hata veriyor düzgün çalışmıyor e devlet. öğrenci belgesi ie askerlik şubesine gideceğiz heralde
Varsa bide içeri telefon sokma taktiği ala bilirmiyim beyler