kardeşim eksik biliyorsun... Facebook senin markan mı ki önüne reklamci koyunca ticarete dökerim diye düşünüyorsun olayı... şimdi facebook kafasına koysa alır domain'i.. facebok.com << bile adamların bir o harfi eksik sadece.. facebook.com sana göre var şimdi kaçtane özel domain'ini yazsam onları bile ilk defa duyacaksın..
iş yap ticaret yap ama benim tavsiyem ileri vakitlerde tam senin emeğin ileri derecede olur sonra anında elinden kayar gider domain anlatabildim mi ! zamanında bende google'nin bir domain'i aldım sonra bıraktım 1 sene sonra google aldım. yani ben ilerletseydim konacaklardı domain'e yani. ve ilk defa bu işin içinde değiliz. ilk defada yorum yapmıyoruz..
Öncelikle ,yazımı dönüp hit aktarması durumlarını okumanızı yeni alan adına geçiş durumlarını okumanızı öneriyorum. Daha sonra 1 saat , 1 gün içinde hiç bir uyarı önceden yapılmaksızın alınacağı triplerinden kurtulmanızı tavsiye ederim. Facebook Reklamci ile facebok.com aynı klasmanda değiller önceki mesajımda da belirttiğim gibi ciddi trafik çekmeli ve 2 o yerine tek o ile yazan insan sayısıda 1M 2M üstündedir günlük alınması gayet normal. Fakat o domaini almazlar , almaya değecek birşey olduğunu bile düşünmezler. İlk domain alışım değil ilk seferde bu şekilde bir domain alışım değil. Facebook ilede ilk çalışmam değil 😊 Yani ön yargılarınızı önce okuma ve anlama doğrultusunda sonrada büyük firmaların neden küçük domainleri aldığı doğrultusun da değiştirmeniz umidiyle 😊 Okumazsınız diye tekrar belirtiyorum Eğer yüksek hit(Günlük +1Milyon) kazanmaya başladıysanız yeniden yapılanma ile BlaBla Ajans veya BlaBla Dijital gibi yeni alan adına geçersiniz.