Binance ve birkac crypto borsa yaziliminda calismis crypto yazilimcisi su Anda moskovada yasayan cinli bir yazilimci ile yakin arkadas durumdayim bu konu hakkinda daha once forumda yine yazdim konuyu gorunce esgecmek istemedim bu bahsettiginiz crypto borsalari icin kisaca milyon $ lariniz ve ekibinizin hazir olmasi gerekiyor guzel isim ile yola cikip saglam alt yapi gerekiyor ve tabikide bolca reklam bugun ornegin cryptos. Comun sahibi nick spanos bu sahis paranin icinden gecmis kisidir kaldiki Kendisiyle de surekli gorusuyorum sadece bu isme 2.5 milyon $ teklif edildi satmadilar kendileri borsa yapacak ekibi tecrubesi ve parasi oldugu halde halen hazirlik icerisindelerki bu bahsettigim kisi dedigim gibi paranin icinden gecen insanlardan birisi ve new york borsasinda ilk defa coinlerle islem yaptirmis kisidir resmi olarak 2013 senesinde daha bir cok insanlar coinlerin ne oldugunu bilmez iken yani kisacasi basit bir sey degil para imkan olsa da saglam guvenilir ekip gerekiyor cok para olursa tabiki olmayacak bir sey degil ... ancak cuzdan seklinde coinlerin listelendigi alinip satildigi platformlarda var ormegin jaxxliberty crypto wallet gibi onlarin maliyeti hakkinda pek bilgim yok dogrusu .... bol sans .