siirvehikaye adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bazı ürünlerde ucuz olmasının neden kampanyalar. örnekte verdiğim gibi kampamyalarla hem satıcı indirim yapıyor hem de trendyol komisyon indirimi yapıyor...örnekteki gibi 115 tl ye sattığım ürünü 77 tl ye sat diyor. ya bu fiyatı kabul edeceğim ya da kampanyaya dahil olmayacağım. kurtaranlar ya da önce fiyatı yğkseltip sonra indirenler kampanyaya dahil oluyorlar...

elit üyelerin kargolarını satıcıya 4 tl olarak yansıtıyor. elit üyeden ücret almıyor, satıcıya 4 tl yansıtıyor. artık zarar mı ediyor yoksa kargolarla zaten bu fiayata mı anlaşıyor bilemiyorum)(zarar etmediği kesin)

Alıcı dostu olduğu kesin. Hem kampanyası çok hem sürekli indirim kuponu veriyor hem de müşteri desteği iyi. Ama en güzel özelliği şu kargo olayında yerinden al kısmı olmuş. Aldığın ürün kaç tl olursa olsun şubeden alınca 20 tl hesabına yüklüyorlar.

Satıcı kısmında da şunu yaşadım. İndirimdeyken bir laptop alıcaktım trendyol ile hb arasında aynı satıcıda 100 tl fark vardı. trendyoldan yetişemeden bitince hp den alıcaktım. Satıcı ile iletişime geçtim. Satıcı hp den aldığımı iptal ettirdi 100 tl düşüğüne yine trendyoldan almamı sağladı. O günden sonra zaten trendyol işi bitirmiş dedim kendimce. Hem alıcı ben kazanıyorum hem satıcı hb yerine trendyolu seçiyorsa başka söze gerek yoktur dedim.