Selamlar,uygulayıp 3te 3 yaptığım methodu sizlerle paylaşacağım.
İlk olarak hesap oluşturma ve çerezleme işlemlerinin hepsini misafir penceresinde yaptım bilginiz olsun.
ikinci olarak yandex.com'dan bir mail oluşturup facebook'a üye oluyoruz.

sonrasında açtığımız hesaba profil fotoğrafı,kapak fotoğrafı ekliyoruz ve 2-3 gruba istek atıyoruz(çerezlendiriyoruz)
bir kaç sayfa beğenip sayfalara yorum bırakıyoruz.sonrasında hesabımıza gelip sayfa oluşturuyoruz ben kişisel blog oluşturdum bilginize
sayfaya fotoğraf kapak fotoğrafı ekleyip profilimize girip tekrardan biografi ekleyip herkese paylaş diyoruz.ana sayfamıza tekrar dönüp
1 gönderi beğendikten sonra sol menüde bulunan reklam merkezi kısmından İlk Reklamınız İçin Bir Tavsiyeyle Başlayın a tıkılıyoruz.

anketi rastgele doldurup çıkan reklam oluşturma sayfasında ilkeyi onaylıyoruz en alta gelip ödeme yöntemimizi, ben pep/işbankası visa girdim
giriyoruz kdv kodunu geç deyip atlıyoruz.sonra profilimizde hesap ayarları kısmına gelip güvenlik kısmında çift faktörlü doğrulamayı açıyoruz.
bunuda yaptıktan sonra alttan kodlarımızı al diyoruz ve not ediyoruz. hesaptan çıkış yapıp mobil/ ip değiştiriyoruz ve tekrar aynı pencereden hesaba
giriş yapıp çıkıyoruz.chromeden kişi oluşturup aynı hesaba giriş yaptıktan sonra 2-3 gönderi beğenip ads/manager'e giriş yapıp reklamınızı kurabilirsiniz.
Ben yetki almadım direk hesaplardan kontrol ettim problem olmadı bu method üzerinden kendiniz geliştirip sizde destek olabilirsiniz problemi çözmüş oluruz.Bu günde 20-30 hesaplar için malesef daha seri atış sistemini bende bulmuş deilim.

Geliştirmemde yardımcı olan ve fikir sahibi olan herkese teşekkür ederim.İyi forumlar..