2016 da agar kelimesinde orjinal agardan sonra 2. sıradaydım 2017 de de 3-4-5 arası gidip geliyordum. Şu özelliklerin 10/1 i yoktu. Ahh ahh o zaman olacaktı var ya. Günlük 20k Tekil kullanıcı girip çıkıyormuş eski verilerime baktımda. Şimdi blog sitesi açtık haftada 100 hit aldığım için seviniyorum düştüğüm hale bak. Adsense onaylanmayınca reklam geliri olmayınca sunucu masrafları vs 2 sene cebimden ödedim aylık 300 TL kadar en sonunda da kapattım. Bazı cpm reklamları koymuştum masrafı yarı yarıya düşürüyordum ama hiç kar a geçemedim 2 sene oyunu zararına açık tuttum çocuklar seviyor diye. Ortam yapmıştılar kendi aralarında her gün aynı çocukları görüyordum kemik kadro sağlamdı
Şu an zaten olanlarda adsense kullanmıyor. Video reklam kullanıyor. lakin agar oyunlarını oynayan çok az kitle kaldı. Zamanında kapatmak yerine o reklamı alsaydınız şu an belki iyi kazançlar sağlayabilirdiniz. tabii zamanla oyunu geliştirirdiniz. hesap sistemi ekleyerek ve vip tarzı üyelikleri millet çok beğeniyor. şu an agarzın oyuncu sayısının olması nedenleri arasında... iyi akşamlar