masterthone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Orada çok oyuncu var gereksiz diyenler ciddi mi ?.

1- Fatih Terim'in İrfan'ı istiyorum, İrfan'da bizi istiyor dediği oyuncuyu aldık ( Psikolojik üstünlük nirvanada=
2- İrfan Can genç ve yetenekliyken fenerbahçeninde oyuncu satma potansiyeli çok yüksekken en az 15 20m'a satabiliriz birkaç sene sonra.
3) Tolga Ciğerci gibi Deniz Türüç gibi oyunculardan kurtulduk.
4) Seneye kullanamayacağımız bi bonservis gelirimiz cardı Vedattan kalan onu kullandık.
5) Eğer Doğruysa Denizi zorunlu satın alma opsiyonu ile vermişiz seneye 4 milyon euroya zorunlu satın alma varmış eğer bu doğruysa zaten 4 milyonu çıkarttık hem de seneye bonservis geliri olarak kullanabilecez.
6) Orta saha sosa gibi gustavo gibi 34 35 yaşına gelmiş oyuncularla dolu, bunlar daha ne kadar devam edecek? Birkaç sene sonra oırta sahada eğer satılmazsa ozan dışında oyuncu kalmayacak YANİ GEREKSİZ DEĞİL ASLINDA GELECEĞE YATIRIM VE GEREKLİ BİR TRANSFER MEVKİ OLARAK.
7) Gustavo Ozan orta sahası Mesut la anlaşamayacak bir orta saha pas yapacak mesutla birebir yapacak veya mesuta yardımcı olacak bir orta saha değil. İrfan Can gibi pasör teknik ve kaliteli bir ayak Mesutla çok iyi anlaşabilir ve mesut gustavo gibi tecrübeli isimlerden çok şey öğrenebilir.
8) 3 günde bir maç yapıyoruz çok sakatlık oluyor. Burada rotasyon ve kadro derinliği çok önemli hale geldi bu sene. Bu taraftan da bir avantaj.

Birde bu dediklerimi okuyup bakın gereksiz mi?

Ayrıca 10 diyen arkadaşlar olmuş 10 verilmedi.

Mesutu top diye oynar mı ? adjknaskjdnasd ya abi biz kimlerle futbol konuşuyoruz biz neredeyiz ya? ABİ irfan candan iyi de okeyim tamam hadi ona okeyim ama Mesuttab iyi demek nasıl bir akıl tutulmasıdır. Nasıl bir adaletsiz tarafsızlıktan uzak bi yorumdur??????

Kısa bir cevap vereyim. Tartışmaya girmek, konuyu uzatmak istemiyorum. Deniz Türüç'üde transfer çalımı diye almıştınız. Şimdi takas olarak kullanıyorsunuz. Benim yazdığım mesaj FB/GS/BJK vs. takım üzerinden değil. Sadece takımların gereksiz harcamalarına katlanamıyorum.

Umarım faydalı olur. İrfan ne kadar gelişirse milli takımımız içinde bir artı. Olayı farklı yerlere çekmeye gerek yok. Hayırlı olsun.