Inoweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sevgili, hocam kısa bir araştırma yaparken konuna denk geldim ve yazdıklarınızdan dolayı sizi tenzih ediyorum.

Birçok sektörde halen eşikli hesap kullananların olduğunu bu adreslerin sürekli değiştirildiğini görüyorum. Ancak bu eşikli hesap olayı halen henüz bitmemiş görünüyor. Normal tbm 1 tl iken bu eşikli hesapla reklam verenlerin yüksek tbm girmesi nedeniyle normal olan tbm'de fırladı gitti. Anlayacağınız parasıyla hiçbir şekilde haksızlık ve hırsızlık yapmadan reklam verenler şuan kan ağlıyor. Sizce eşikli hesap devri bitecek midir? Google bunları nasıl kökten yok edecektir?
Hocam ben bu konuyu açtığım dönemde google bir güncelleme yapmış ve bu hesabı açabilenlerin %90nı hesap açamaz duruma gelmişti ancak sonrasında tekrar eskisi gibi hesap açılmaya devam etti. Hatta artık o kadar kolaylaştıki geçen kendim denedim arka arkada 3 hesap açtım hepside kullanılabilir durumda, sahte harcamada yapıyor. Bunun önüne geçilemez çünkü google müsade ediyor, siz açtığınızı kullanıyormusunuz derseniz, şuan boşta duruyor kullanmadım, kullanmayıda düşünmüyorum. Zamanında kullandıklarım içinde inanılmaz pişmanım. Çünkü ne hesabı doğru düzgün verimli kullanabiliyorsunuz, yada klasik yalan domaininiz banlanmadığı iddia edilsede banlanıyor daha doğrusu mimleniyor. Kısacası biteceğini sanmıyorum, erişim çok kolay, açmak çok kolay, metotlar değişir ancak bu hesaplara erişim durmaz. Hatta şöyle diyeyim dünyaca ünlü bir rus proxy sitesinde bu hesapların açımında kullanılan ıp lerin abd ve ingiltere ıpleri stokları tükendi, millet hesap aça aça ıp bırakmadı Belki abartılı kullanımlardan dolayı bir müdahele gelir diyeceğim ama rusya, hindistandakiler bu hesapları çerez gibi kullanıyorlar onlara rağmen gelmediyse bu işin sonu gelmez muhtamelen. Allah sonumuzu hayıretsin

Düzeltme: Eşikli hesap açma eğitimi vermiyorum, veya hesap satmıyorum lütfen bu konuda özel mesaj atmayınız.