İyi günler çok değerli r10.net takipçileri değerli arkadaşlar son zamanlarda olan problemi herkes biliyor bazı arkadaşlarımız problemleri çözmüş ellerine emeklerine sağlık ben de 4 gündür belki gece gündüz denedim ama yapamadım ufak bir kaçırdığım nokta var fakat nerede onu çözemiyorum. İnşallah çözen arkadaşlar bir daha böyle bir problemle karşılaşmazlar ve çözüme tamamen kavuşmuş olurlar. Fakat şu bir gerçek ki her zaman güncelleme alıyor sistem. Değerli arkadaşlar çözüm elbet bir iki güne çıkar çıkmasına bir yardımsever gerçekten problemi aşar ve paylaşır herkesle sorun çözülmüş olur buda r10.net 'in bir gerçeği.
Bundan önceki problemi anlatan bir arkadaş vardı ismini tam hatırlayamadım o zaman askerden gelmişti emülatörden falan filan dedi ve bütün forum o çözüme yöneldi çünkü gerçekten çözümü bulmuştu böyle biri çıkacaktır eminim bu arada o çözümü sunan arkadaşa ayrıca buradan selamlar.
Paylaşıldığında sistem hemen kapanır falan deniliyor kapanmaz 1 kişi örneğin günde 20k açıyorsa hesap sadece bu açılacak hesaplar bölüşülecek yani açılan reklam sayısı değişmeyecek bundan emin olun yani facebook yine fark eder ederse. Kısmetiniz varsa bir işten zaten gelirinizi fazlası ile kazanırsınız bunu biri bildi bu işi yaptı diye kısmetiniz azalmaz ben e-ticaret ile de uğraşıyorum geçen sene firmamızı ilk kurduğumuzda bu ürünler her yerde satılıyor çok uygun fiyatlara nasıl satış yapacağız diye düşünüyorduk Allaha şükür şuan en azından ev geçindire biliyorum. Binlerce hosting firması var hepsi iş yapıyor binlerce takipçi sistemi var hepsi iş yapıyor yani iş yapan sayısı artınca kısmetin değişmez çok şükür ben bu reklamcılık işine girdiğimde de işim ve müşterilerim oldu müşteriler sizden memnun olduktan sonra sağlam iş yaparsan ilgili davranırsan zaten sen gitsen de müşteri seni bırakmaz. Velhasıl işin özüne gireyim
Bana bu yeni sorunun çözümünü ücretli veya ücretsiz anlatacak arkadaşlardan destek bekliyorum 5 denemeden 4 adet geçerse sehven de olsa 3 adet de olabilir. Arkadaşa ödemesi geçilecektir hemen fakat öyle uçuk kaçık fiyatlar ile teklif vermeyin lütfen 600 TL ve altındaki teklif edecek olan arkadaş yalnızca iletişime geçsin 1 ay sonra güncelleme ile tekrar kapanacak sistem için lütfen sizde bu durumu göz önünde bulundurarak teklif verin. Her yöntemi denedim zaten bir yerde ufak bir şey kaçırıyorum onu belirtirse hemen kavrayacağım. Hesap bekletme olayına girmeyelim bekletilmiş hesaplarda da aynı sorun var çözümü BM üzerinden reklam yönetici yetkisi vererek olacak da orada veya oradan sonra kaçırdığım ufak bir nokta var. Teklifinizi bekliyorum Hayırlı günler iyi forumlar dilerim.
Bu arada botla falan açmıyorum hesapları elle açıyorum yani günde maximum hiç işim olmazsa 20 adet üretiyorum
''fakat öyle uçuk kaçık fiyatlar ile teklif vermeyin lütfen 600 TL ''
Buraya kadar iyi gidiyordun
Günde 20 hesap açıp
4 hesap parası odeyeceğin kişiden çok beklenttilere girmişsin
Beklentilerini biraz düşük Tutup Emeğin hakkını ödeyecek arkadaşlar
Sadece Trafik Reklamı Açacak arkadaşlar için yöntemim mevcut .. Yöntem 10/10 çalışıyor