Merhabalar, konuyu çalıştığınız yerde veya çevrenizde bir açık pozisyon varsa yardımcı olmanız için açıyorum.
Görsel ve dijital sanatlar alanında uzun süredir içerikler oluşturuyorum. 2008 yılında dijital fotoğrafçılığa adım attım 2015 yılından itibaren ise profesyonel olarak fotoğrafçılık ve video sektöründe çalışıyorum. 2018de kendi dijital medya ajansımı kurdum fakat 2021 yılında iş yerini kapatmak durumda kaldım.
Doğru stratejilerle daima bir adım sonrasını planlayabilen, başarılı işlerin altına imza atmayı hedefleyen biriyim.
Fotoğraf çekimi, düzenleme, video çekimi ve montaj süreçlerine ileri seviyede hakimim. Bunların yanında Web tasarım, e-ticaret yönetimi, grafik tasarım ve sosyal medya yönetimi konusunda ileri seviyede bilgiye sahibim.
Sıfırdan internet sitesi kurma,, Google webmaster araçlarını aktif olarak kullanma, sosyal medya tasarımları gibi fotoğrafçılıkla alakalı olmayan ancak çalıştığım firmaya katkı sağlayacak birtakım yan görevleri de üstlenebilirim.
Fotoğrafçılık sektöründe dijital olarak hala devam eden bir web sitesi yatırımım var.
İzmirde ikamet ediyorum ancak gerekli şartlar sağlandıktan sonra Türkiyenin herhangi bir yerinde yaşayıp, çalışabilirim.
Kullanabildiğim Uygulamalar
Adobe Photoshop
Adobe Premiere Pro
Adobe Xd
Adobe Lightroom
Apple Procreate
Wordpress (Woocommerce)
Temel Seviyede HTML
İnstagram hesabımdan çektiğim fotoğraflara bakabilirsiniz özellikle moda ve giyim sektörü için ya da düğün sektörü için fikir verecektir.
instagram (fotoğrafçılık) behance (bahsettiğim diğer işlerle ilgili çalışmalar)