Merhaba, yazıcağım yorumun yazılmadığına şaşırdım açıkçası.
Bigpara ve igpara bir harf var bir harf çıkarmak yerine bir harf ekleseydiniz bunu düşünmenize bile gerek kalmazdı.
Eğer stabil şekilde çalışırsanız görüceksiniz ki
İnsanlar bigpara yazdıkları zaman hürriyeti
İgpara yazdıkları zaman sizi ilk sırada bulucak.
Google için domain ' in direk keyword olması aslında çok önemlidir. Tek yapmanız gereken güzel bir seo çalışması ve siteyi aktif kullanmak Bi zaman sonra hürriyetin önüne geçersiniz
Aslında ig kelimesi instagramdan geliyor bu yüzden almıştım domaini fakat blog için de güzel bir domain olduğunu düşünüyorum. daha önce farklı bir proje düşünmüştüm fakat blog kurarak istikrarlı bir şekilde makale paylaşımı yapmaya karar verdim. şüphelerim vardı açıkçası eğer dediğiniz gibi igpara kelimesinde bir süre sonra üst sıralara gelirsem yani algoritma bu şekilde işliyorsa projeme başlayacağım en kısa sürede. Teşekkür ederim.
Hiçbir sorun olmaz hocam kullanabilirsin. Domain kimin elinde kalırsa onundur ve kullanma hakkı da vardır. Bigpara marka domain olabilir tescilli olabilir ancak igpara farklı bir tasarım ve markayla ortaya çıkabilir. Ancak marka çalışması sonrası trafiği bigpara adresine kaptırabilirsiniz. igpara araması yapanlar 1. Sıradaki bigpara adresine gider ve size ciddi kan kaybettirir.
igpara kelimesinden trafik kazanmaya çalışın. Markayı yanlış yazan 300 kişiden 100 tanesi sizin sitenize girse ( 1. Sıra aramanın %48'ini 2. Sıra %23'ünü alıyor son grafiklerdem) aylık 3000 sabit trafik yapar. Bu trafiği değerlendirebilirseniz işinize yarayacaktır. En kötü adsense gelirine etki eder.
Bu görüşünüzü de takdir ettim hocam bu şekilde düşünmemiştim aslında hiç. fakat igpara kelimesini arattığımda şu şekilde bir sonuç çıkıyor pek trafik kazanılacak yanı yok gibi belki yanlış hesaplanmış da olabilir.