mertege adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
elmayı armudu bilmem ama hurriyet ile rekabet edebilecek gücüm var mı yok mu onu sorgula kendine. sadece iç linklemesi ile rekabet edecek olsan bile dünya yatırım yapman gerekir bence.
öyle birşeyin zaten imkanı yok fakat belki durum farklı mıdır tam bilmediğim için belki bu tarz konulara hakim olanlar var ise yorumları değerlidir aslında onun için açtım konuyu.

backlinkcim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim çıkar çıkmaz değil sen elma satıyosun diyelim adam armut satıyor, senin elman kötü ise adamda da deveci armudu varsa o öne çıkar ama sen güzel amasya elması getir elma arayan seni görür. Umarım güzel örnek olmuştur Sen üstüne düşersen her türlü emeğinin karşılığını alırsın.
sayın backlinkci hocam siz bu konulara hakim bir arkadaşa benziyorsunuz ne demek istediğinizi gayet iyi anladım fakat ben amasya elması arayanlara da hitap etsem sonucta igpara kelimesi yazılınca bigpara çıkacak. yani sorum şu aslında tam olarak. sitem büyüdü özgün arama sonuçlarında gayet iyi sıralarda fakat hürriyet bigpara sözünün önünü arkasını tutmuş yani igpara yazdığındada hürriyet 1. sayfayı komple kapatmış durumda. hal böyleyken bu domaini kullanmak mantıklı mı sizce?