Naçizane fikrimi sunmak isterim, kimin yaptığını bilmiyorum saygısızlık olarak algılanmasın lütfen.

Kırmızı yuvarlak içerisinde belirttiğim alanlar direkt olarak hatalı.
Yuvarlaklar köşeli çizilmiş "i" harflerinin noktaları zaten bizi bırakın siz devam edin diyor.
A harfinde kırmızı ile çizgili alanları ölçmedim ama ok "madem ok olsun, ok olsun" diye atılmış duruyor.
J harfi sanıyorum radiusun azizliğine uğramış. Diğer alanlarda öyle bir köşe mevcut değilken j harfi üvey evlat muamelesi görerek kenarı keskin kalmış. ( Beni rahatsız etti, o kadar büyük bir sorun mu diğerlerinin yanında? Hayır)
Kırmızı karecikler ise kerning. Yuvarlakların başkaldırısından sonra kerning zaten intiharın eşiğindedir diye düşünüyordum ama ilginç bir şekilde "sen git ben geliyorum" dememiş.
Ayrıca bütün harfler keskin hatlara sahip iken Z neden torpilli?
yukarıdaki ok'a değinmiyorum bile. 1 sene sonra düşen domainler listesinde göreceğimiz finans sitesi değil ise gereksiz.. Zira;
Eğer yukarı yönlü ok demek istiyorsanız "Ok önce yukarı pik yapmış, sonra büyük bir çöküş yaşamış başladığı yere gelmiş ve tekrar yükselmeye başlamış."
Bu noktada siz sondaki yükselişte mi devreye giriyorsunuz yoksa ilk baştaki atak ve çöküş döneminde mi?

A harfinden yola çıkacaksak siz ilk başta devreye giriyorsunuz...
Alt kısımda ise benim sevdiğim tarz mevcut. Burada da bana göre T harfinin revizeden geçmesi gerekiyor.
Daha ağır oturaklı ve düzgün duruyor bana göre. İlla ok olsun diye tasarımcıyı darladıysanız (

) z harfinden türetilebilir ama mantıklı mı? Bence hayır.
Renk konusuna gelecek olursak, gelmeyelim
Güzel mi değil mi olmuş mu olmamış mı kısmına siz karar verin.
Gördüğünüz üzere normal kullanıcı yuvarlakların yuvarlak olmadığına dahi dikkat etmiyor.