BURDA BAZI karakter karakter yoksunu direk konuyu bilmeden ıssız kişiler direk konuya atlamış sanırsın kendinisi başını namazdan kaldırmıyor o kadar temiz
Gelelim meseleye kişi hesabı aldı açıklamada yazdığım gibi hesap alınınca iade yoktur çünkü bende r10 dan aldım ne bileyim çalıntı çıkacak .
Kışı konuşmadan direk iade istedi bende yardımcı olacağım bekle dediğim halde sizi mahkemeye vereceğim ben firmayim ben buyum şuyum " kim olduğun fark etmez "
Iade edin bende halledeceğim bi bekleyin aldığım kişiye yazayım kurucu düşmüş diye aldığım kişiye yazdım konuya ötesiz açıklamaya girdi anladım paramdan olduğum direk iade sağladım
Lakin kişiye ne kadar desem de sorunları konuşarak çözülür direk - trade atıp *********** damgası ekledi
Bu kadar kolay mi birini veya birilerini *********** berilemek ?
Iade etim parasını burda kimse savcı hakim değil forum burasi kişi ye özel bir yer değil
Burdan bana wpten hakaret eden kişi yazı olarak sövmedim ama emin olabilirsin diğer türlüsunden
Bazi karakter yoksunları konuda direk çamur atmaya başlanmış sanırsın kırk yılık ticaretci onu hep mağdur etmisim ? Sen kimsin bana çamur atacaksin babanin oğlu yok karşında
Bundan dolayı forum da hadsiz insanlar yüzünden
@Coşkun Çetin; abiye yazdim lakin görmedi bilgilermin tamamen silinmesi için mail atım forumdan gidiyorum herkese hayırlı geceler konuyu uzatıp tartışma yaratackalar içinde herkes kendi sevyesinde insalar ile konuşur
Hayırlı geceler herkese