Öncelikle merhabalar , mesajınızda cpanel 500 tl ' de olsa müşteriyi ilgilendirmez yazmışsınız. Bu düşünce şahsen çok yanlış bir düşünce biçimi. R10 başta olmak üzere tüm firmalar zam yaptı ve bu zam ' ı müşteriye yansıttı.
Bazı arkadaşlar 4 yıldır aynı fiyata satıyorum demiş çok güzel bizde aynı şekilde 2 yıldır sabit fiyat politikası ilerletiyoruz ama şunu bilmenizi isteriz bizler yazılım firmasıyız bir giderimiz yok bir yere bağımlı değiliz bu nedenle fiyat değişmesek bizi etkileyen pek bir şey bulunmamaktadır.
Fakat hosting firmaları bu şekilde değildir arkadaşlar elektrik , kabin , ip , eklenti , sunucu , cpanel ve benzeri pek çok giderleri vardır ve bu hizmetlerin hepsi son zamanlarda çok fazla zamlandı. Bu hizmetleri size sağlarken kâr elde etmeden yapamazlar.
Herkese iyi forumlar.
Düşüncenize saygım sonsuz fakat yazdığımı tam anlamı ile okuyamamissiniz biz sorduğumuzda daha alım yapmadan önce %10,20 maximum artar diyen firma %120 arttirinca nerede kaldı verdiğiniz söz yazdım resim ekli zaten iyi bakın ve anlayarak okuyunuz ileriyi kimse tahmin edemez müneccim değiliz fakat bilmedikleri konu hakkında vaad vermesinler dedim bu bir öneri yazdım orayada