paranovastudio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun,

Rakip analizi yaparken en çok dikkat ettiğiniz ve karşılaştırdığınız 3 etkeni yazabilir misiniz? (Semrush gibi araçlardanda örnek verebilirsiniz. Şurdan şuraya bakıyorum vs gibi)
Teşekkürler hocam. Rakip analizinde en çok sayfaların başlıklarına, içerikte yer alan konulara, markanın büyüklüğüne, domain otoritesine, gelen backlinkler gibi durumları daha çok göz önünde bulunduruyoruz.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam çok çok tecrübeli değilsen böyle konu açman sadece insanları yanıltır. Sen ilk önce piş ondan sonra böyle konu aç. Bu konu varsayımdan öte gidemez.
2 yıl bilinen kozmetik sektörlerinden birinde e-ticaret bölüm başkanlığı, 7 ay moradam SEO bölüm başkanlığı yaptım. 7 senedir aktif hizmet veriyorum. dericompany, tuniko gibi sitelerin SEO projelerini halen yönetiyorum, sadece Türkiye'de değil yurt dışı pazarında da varım. Penti, toyzshop gibi firmaların yönetiminde bulundum. Pepsi, mecdeces, Turkish airlines gibi firmalar ile çalışan ajanslarda görev aldım. Sizin için yeterli midir? Değilse özelden mesaj atın daha fazlasını göndereyim.

viewbag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış kullanılan etiketler hakkında ne yapabiliriz? doğru etiket kullanımı nasıl olmalıdır?
Etiket kullanımları artık çok önemli değil. Etiketleri sitenizde anahtar kelime yoğunluğunu arttırmak için belki kullanabilirsiniz ama olup olmaması eskisi kadar çok fazla bir fayda etmiyor. Kullanımı yanlış değil fakat kullanırken (mevcut sıralamalarınızda etiketten trafif almıyorsa) noindex ve nofollow yapabilir, site haritalarından da çıkarabilirsiniz.