opera oyuncular için yaptıgı bir tarayıcı var orda cpu limitini ayarlayabiliyorsunuz
Öncelikle görüntüsü çok şık dark mode şeklinde. Chromede yer alan eklentileri Opera GX'e kurabiliyorsunuz. Bunun için aracı bir eklenti var ilk onu kuruyorsunuz + chrome tüm verileri anında opera gx'e taşıyabilirsin.
hocam çok teşekkür ederim önerileriniz için, denemeye başlıyorum şu andan itibaren
Kaspersky'ı devre dışı bırakıp dener misiniz? Muhtemelen siz her sekme açmanıza bir çeşit güvenlik kontrolü gerçekleştiriyor ki özellikle antivirüsler CPU düşmanıdır.
Ek: Chrome'un kendi içerisinde yüksek CPU kullanımı yapan bir sekme/add-on görülmüyor, dışarıdan müdahale var muhtemelen dediğim gibi Kaspersky ile ilgili bir durum.
Düzeltme; tamamen programı kapatınca cpu kullanımı %9'a düştü hocam 10 tane sekme açsam bile.. Çok teşekkür ederim ilginiz için.. Peki bildiğiniz bir ayar var mıdır program içerisinde bunu engellemek için? Ömrüm boyunca antivirüs programı olmadan kullandım ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım fakat yeni sisteme geçince güvenlik açısından nedense premium bir antivirüs programı kullanmak istedim.. Sanırım yaşlanıyoruz