Arkadaslar 2014 ten itibaren coin dunyasinda olan birisi olarak 1050 $ dan 24 btc alip 18 bin $ dan Satan birisi olarak ....
Marijuanayi cekip cekip 2 Twitter atan bir sahsin yapmis oldugu yorumlara bakarak aa bu yukselecekmis diyerek varinizi yogunuzu yatirmayin tekrar ediyorum marijuanayi cekip tribe giren bir sahsin Latina bakarak ben is yapmam sizede tavsiye etmem her coin yukselip dusecektir aaa ben demistim bak ayaklari yapanlara aldirmayin ....
Ben supplyi az olan coinlere yatirim yapiyorum bu forumda defalarca yazdim yatirim tavsiyesi vermiyorum ancak
Zap coin 1 senede yuzde 6 bin yulseldi muhtesem kaarim oldu bu coini kim cikartti dunyada btc ile ilk defa borsada new york borsasinda fiziki olarak islem yapan paranin icinden gecen kisi tarafindan cikartildi

Ethbull coini 67 $ dan aldim 7 bin dolarda ciktim

Yfi coini dunyadaki 30 bin dolari gecen ilk coindir ve bana gore 50 bin $ rakamlarini gorecek ilk coin yine yfi olacaktir

Sizlere tavsiyem bilmem YouTuber bunu dedi haydi alalim haydi basalim ile bu isler olmuyor coin isi sabir isidir ancak sabir isi derken senelerce unutulacak bir yatirim kesinlikle olamaz kesinlikle uzun durun !!!!!!
Hyve coini 0.019.00 dan aldim 0.0120.00 dan ciktim

henuz yeni coin

Tekrar ediyorum bu is sabir isi bos muhabbete gerek yok bos muhabbet yapanlarada kulak asmayin

Bir sey yaparken her yonuyle arastirin 2018 de en fazla kazandiran coin gvt coini olmustur simdi yerlerde surunuyor her donem bazi coinler parlak donemlerini yasayacaktir coinler alip unutulacak cok uzun donem yatirim yapilacak yatirim sectoru hic degil tekrar ediyorum al bu coini unut diyenleri sakin dinlemeyin

Yatirim tavsiyesi vermiyorum bahsettigim coinleri acin coinmarketcapi butun gecmisini arastirin bakin nasil kazandiriyormus

herkese bol sans