Merhabalar dostlarım,

Tam 365 gündür R10'da ailemle sizlerle birlikteyim. Tanıştık, kaynaştık, ticaret yaptık, arkadaşlar edindik, dostlar edindik ve kocaman bir aile olduk. En zor zamanımda bana her türlü desteğini esirgemeyen abiler/kardeşler edindim. Öncelikle tüm bunlara vesile olan ve R10'u bugünlere getiren @Coşkun Çetin; abime teşekkürlerimi sunuyorum. 20 yaşında bir üniversite öğrencisi ve sağlıkçı adayı olarak dil eğitim paketleri, Wordpress hizmetleri, grafik tasarım hizmetleri verdim aralıklarla. Beni çok kez görmüş olmalısınız ana ekranınızda. Bunun en büyük nedeni acısıyla tatlısıyla tüm anılarımı sizlerle paylaşmaya çalıştım. Sağlık sorunlarımda sizlerin de fikirlerini aldım, hayallerimi gerçekleştirdiğimde sizlerle paylaştım, sınavlarıma hazırlanırken / sınavlarıma girerken sizlerle paylaştım. Tüm bunlar sizi ailem olarak benimsediğim içindi. Hepinize koskocaman teşekkürlerimi sunuyorum. Umarım daha çok 365 günler görmemiz dileğiyle birlikte...

Bugüne kadar yanımda olan, bana destek olan herkese kocaman sevgiler. Hepinize çok şey borçluyum. İyi ki varsınız. Bugün buradaysam, en büyük nedeni sizsiniz. Bir insanın hayatına dokunmak kadar önemli bir şey yok hayatta. Sizler bana yeri geldi abilik, kardeşlik, dostluk yaptınız. Ufak tefek yardımlarla hayatıma dokundunuz. Birçok hayalime erişmeme bu yolda destek oldunuz. Buraya tek tek etiketlemek istemiyorum, sizin isminiz kalbimde. R10 sadece bir ticaret forumu değil. 24 saat boyunca sürekli bakmaktan kendimi alıkoyamadığım ve artık alışkanlıktan çok daha fazlası olan bir platform benim için. Bu kadar güzel insanları bir araya getiren bir oluşum. Burası bir ticaret forumundan çok daha fazlası. Burada insanlığı, paylaşmayı, yardımsever olmayı önemseyin. Tek önerim bu yeni kullanıcılara. Her şey para, kazanç değil. Çok daha değerli şeyleri bu forum sayesinde yaşadım ben. Tüm bunlara vesile olan R10 ekibine de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Vaktinizin çok büyük bir bölümünü R10'u düzende tutabilmek ve sorunları minimuma indirebilmek için ayırıyorsunuz. Emeğiniz göz ardı edilemez. Hepinize saygılar.